Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vertigo, club de fiţe, condus de un cofetar fotbalist

IncreaseDomnul Călin Tiberiu Ţiplea din fost cofetar prin Italia şi fotbalist în timpul liber a ajuns să “managerieze” unul din cluburile de renume din oraşul Cluj-Napoca. 
Conceptul clubului Vertigo este unul interesant si nou pe piaţa clujeană, fapt ce a clasat localul în topul preferinţelor tinerilor. Ambianţa este una plăcută, angajaţii sunt pregatiţi în orice moment să servească clientela, produsele existente sunt de calitate, cu excepţia managerului clubului. Comportamentul îndoelnic al acestuia, presărat cu acte de violenţă, se răsfrânge negativ asupra imaginii clubului Vertigo, asupra numărului de clienţi şi asupra satisfacţiei angajaţilor.

Informaţiile prezentate mai sus au o bază solidă şi anume surse care atestă că există plangeri penale la adresa domnului Călin Tiberiu Ţiplea pentru vătămarea corporală a foştilor angajaţi, afirmaţii justificate cu acte de la medicina legală.

Cum se impacă atitudinea declarativă cu cea de facto a asociatului ce detine un sfert din Peach Tree SRL, unde este asociat cu Dl.Mircea Marius Dorin Ţiplea, punînd în balanţă, atitudinea declarativă faţă de unul din multiplele scandaluri petrecute in Vertigo  :“Din punctul meu de vedere astfel de oameni, care dau cu pumnul sau alte obiecte nu au ce căuta intre oameni" şi plangerile penale pentru vătămare corporală din partea angajaţilor  la adresa lui ?

calin-tiplea-vertigo-nukaPoate asociatul majoritar, Dl Mircea Marius Dorin Ţiplea, va lua măsuri pentru a nu denigra şi mai tare imaginea clubului pe o piaţă concurenţială tot mai acerbă. Încrederea acordată de către acţionarul majoritar administratorului a fost oare justificată ?

Peste tot in mediile de business s-a creat un curent de opinie defavorabil domnului Calin Tiblea. Este pe undeva justificat, managementul invatandu-se in facultati si nu in manualul de bucatarie. Asta pentru ca apare riscul de indigestie !