Lun04122021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Party Land – un spaţiu unde te distrezi şi înveţi

IncreaseParty Land Cluj cel mai nou spaţiu de joacă şi educaţie pentru copii şi-a deschis porţile în Floreşti. Organizatorii de evenimente vin astfel cu un concept nou, adaptat atât nevoilor copiilor, cât şi confortului parinţilor.

Pentru că întregul centru educaţional este dedicat copiilor, ei au fost vedetele inaugurării. Micuţii de la Grădiniţa “Albinuţa” din Mănăştur au fost primii vizitatori. Ei au pictat cu propriile mânuţe pereţii centrului. Câţiva animatori au întreţinut atmosfera, iar mai apoi, copiii au putut degusta bunătăţile de la barul dedicat lor, deschis tot în incinta Party Land. Cu toţii au putut servi fructe, milkshake-uri, sucuri şi dulciuri sănătoase, în timp ce părintii au stat relaxaţi la barul de la parterul clădirii unde au savurat cafele sau sucuri.

Toate activităţile copiilor au fost atent supravegheate de personal calificat.

Party Land Cluj are şi o sală educaţională, în care copiii de diverse vârste vor lua ore de limbi străine, vor frecventa ateliere practice sau vor învăţa să danseze. Pe toată durata anului, copiii îşi vor putea serba aici zilele de naştere, iar pe perioada vacanţelor, Party Land organizează tabere atât în Cluj, cât şi în alte judeţe.Increase

Firma organizatoare de evenimente există pe piaţa din Clu din 2005, iar anul acesta s-au gândit să îşi extindă aria de activitate şi să se adreseze şi copiilor.

„Ne dorim de mult timp să facem un loc de joacă, dar şi educaţional pentru copii. Ne axăm pe partea de relaxare, pentru că în Floreşti sunt foarte mulţi copii. Părinţi pot avea încredere că dacă îşi vor lăsa copilul în grija noastră, va fi pe cele mai bune mâini. Oferim supaveghere după şcoală, astfel, părinţii îşi pot lăsa micuţii într-un loc sigur până pleacă şi ei de la muncă”, completează Valentina Maier, organizator evenimente Party Land.

În sala pentru petreceri se pot organiza dintre cele mai variate evenimente pentru micuţi, fie că sunt zile de naştere sau serbări şcolare.

Pentru partea de party-uri ne adresăm copiilor cu vârsta până la 14 ani. Pentru evenimentul lor oferim pachete complete de sonorizare, jocuri de lumini, muzică, DJ. Mai mult, toată logistica pentru petrecere se poate cumpăra de la noi. Playground-ul este pentru micuţi până la 7-8 ani, mai Increaseprecizează Valentina Maier, organizator evenimente Party Land.

Pachetele oferite de Party Land Cluj sunt în funcţie de nevoile şi cerinţele celor care organizează party-ul. Astfel, doar sala se poate închiria la 250 de lei. All inclussive este unde va mai scump şi depinde şi de numărul de participanţi. Pentru locul de joacă se taxează 6 lei pe oră. Cursurile de limba engleză sunt la 100 de lei pe lună, iar pentru limba germană 170 de lei pe lună.

„Ofeim şi cursuri de dans, şi ne-am gândit şi la religie, pentru doritori.De asemenea, ne gândim la cursuri de educaţie rutieră şi prim-ajutor. Avem în plan şi ateliere de creaţie, de pictură sau modelaj. Pentru cursuri colaborăm cu profesori autorizaţi. Deja avem părinţi care vor să îşi aducă copilul la noi. Şi grădiniţele sunt încântate pentru că acum au un spaţiu pentru serbările de la sfârşitul anului”, mai spune Valentina Maier, organizator evenimente Party Land.

„Pentru micuţii care vor fi lăsaţi în grija noastră avem şi un bar pentru copii, unde bineînţeles, se găsesc cele mai sănătoase produse: fresh-uri, shake-uri, fructe, iaurturi, biscuiţi... Intrarea la playground e pe bază de bilet”, completează Valentina Maier, organizator evenimente Party Land.Increase

Reprezentanţii Party Land s-au gândit şi la o metodă inedită de promovare. Este vorba despre o tombolă mai amplă, deoarece, este pusă la bătaie o petrecere pe lună. Astfel, în cele 12 urne amenajate, care corespund celor 12 luni ale anului, doritorii se pot înscrie pentru a  câştiga închirierea săli.

Tema Concursului: știgă închirierea sălii pentru petrecerea zilei de naștere a copilului tău!

Premiu: se oferă locaţia care are spaţiu de joacă
și spatiu pentru părinţi, un supraveghetor și logistica pentru sonorizare.

Cum se face premierea:
-Prin tragere la sorţi a taloanelor participante;
-Pe talon este trecută data de na
ștere a copilului conform căreia acesta participă la tragerea la sorţii în luna în care este născut;
Increase-Sunt 12 urne corespunzatoare fiecărei luni;
-Tragerea la sorţi se face în data de 25 a lunii;
-Tragerea la sorţi are loc la sediul Party Land, str. Avram Iancu, nr.276, Flore
ști;
-Concursul va avea ca cerinţe răspunsul la o întrebare.

Desfăşurarea concursului:
Începând cu data de 2 aprilie 2013 au fost împărţite talone de participare în diverse locaţii din Cluj şi Flore
ști. Taloanele se depun în urnele aflate la sediul firmei Party Land, Florești, Str. Avram Iancu, nr.276. Taloanele se vor completa cu datele de identificare ale copilului (nume și data naşterii) și numărul de telefon a unui părinte.

Increase

 

Stiri mai vechi: