Lun12052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Catedra PwC – Antreprenoriat și Afaceri de familie organizează cursul deschis cu tema Fuziuni și Achiziții

Afis-cursuri-735x1024PricewaterhouseCoopers în colaborare cu Facultatea de Business, din cadrul universității Babeș-Bolyai, prin catedra privată PwC – Antreprenoriat și Afaceri de Familie, a deschis seria  cursului cu tema Fuziuni și Achiziții, avându-l ca speaker pe Radu Stoicoviciu, lider în servicii de consultanță în afaceri și management, PwC România.
 
Evenimentul de miercuri, 13 noiembrie, a fost primul din serie si s-a desfasurat în Amfiteatrul Facultății de Business, din cadrul UBB Cluj.
 
Catedra PwC – Antreprenoriat și Afaceri de Familie este prima catedră privată înființată la Universitatea Babeș-Bolyai. Catedra a fost lansată în data de 26.03.2013 în cadrul evenimentului Raport asupra Antreprenorului Român la care a participat dna Maria Grapini ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism, antreprenori din toată țara și cadre didactice de la Universitatea Babeș-Bolyai. Catedra functionează în cadrul Departamentului de Business și reunește atât cadre didactice cât și experți din mediul privat. Activitatea catedrei este susținută de către compania PwC România.