Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

A fost dragoste la prima vedere! Nutu Camataru a furat-o pe “Brazilianca” lui de langa un alt barbat celebru

nutu camataruS-au cunoscut in urma cu aproape doi ani, iar de atunci sunt nedespartiti. Nutu Camataru si "brazilianca" lui s-au cunoscut intr-un restaurant de manele, iar cel care le-a facut cunostinta a fost nimeni altul decat manelistul Adi de la Valcea.

In urma cu nici o luna, Nutu Camataru s-a recasatorit cu aleasa inimii sale, o bruneta focoasa, pe nume Claudia, in varsta de 23 de ani. Cununia civila a avut loc in penitenciar, insa insurateilor nu le-a pasat, fiind dornici sa formeze o familie si din punct de vedere legal. Ion Balint nu a fost insa primul barbat celebru care a pus ochii pe Brazilianca.

claudia razilianca

Adi de la Valcea a fost cel care a remarcat-o primul!

In urma cu trei ani, bruneta cu forme apetisante era descoperita de Adi de la Valcea, care, dupa ce a vazut-o cum se misca, a decis sa angajeze ca protagonista in videoclipul sau. Tot prin cantaret au ajuns Claudia si Nutu sa se cunoasca si au fost de nedespartit inca din acel moment:

" Adi a invitat-o pe Claudia sa danseze intr-un restaurant in care el urma sa sustina un recital. Acolo a fost prezent si Nutu Camataru, alaturi de multe alte persoane. Interlopul a remarcat-o imediat pe fata, care, ce-i drept, arata foarte bine. De altfel, Adi de la Valcea a fost si cel care le-a facut cunostinta, dupa ce Nutu si-a manifestat interesul pentru ea.

adi de la valcea

Fata l-a placut si ea pe Ion Balint, iar de atunci sunt impreuna. Ea a mai dansat o perioada, insa, dupa ce relatia lor a devenit foarte serioasa, Claudia a renuntat la meseria de noapte, pentru a se ocupa de barbatul ei", a declarat un apropiat al familiei Balint, pentru CANCAN.ro.

Umbla insotita de bodyguarzi!

De aproape un an de cand Nutu se afla in penitenciar, "Brazilianca" nu iese pe strada singura, ci numai insotita de bodyguarzi.

Constient ca are o multime de dusmani, Ion Balint se teme si mai mult pentru siguranta Claudiei, de cand aceasta i-a devenit sotie. Din acest motiv, bruneta iese din casa destul de rar. sursa: cancan.ro