Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Balan: Muzica jumatatilor de sfera, apare in Playboy

andreea-balan-mai-2007-7Priviţi cu atenţie jobenul din fetru dur, erect, pe care Andreea Bălan îl ţine la pieptu-i generos.

Este acelaşi pe care Mari­us i l-a smuls literalmente din mînă pentru a şi-l îndesa pe cap cît încă mai păstra în el căldura sferelor (în fine, a jumătăţilor de sferă).

andreea-balan-mai-2007-3În viaţa monotonă şi rutinată a membrilor departamentului foto, Andreea Bălan a fost ca un duş tonic. După nopţi nedormite şi priviri absente la masa de Paşte, cu fami­lia, departamentul foto a hotărît că nu se va face nici un pictorial cu Andreea decît dacă vor fi şi ei imortalizaţi lîngă cea care isteriza stadioane întregi cu ani în urmă.

andreea-balan-mai-2007-4Zis şi făcut. De Marius v-am zis - avea iepuraşul în joben. Alin mitralia cu camera telefonului de ultimă generaţie, iar George îşi potrivea la oha ochelarii care oricum erau aburiţi, făcînd pe universitarul. Fata rea a pop-ului autoh­ton s-a dovedit a fi un model docil, cu forme alungite, de sirenă, în acvariul protector care o ferea de scenariile figuranţilor de pe margine. Ei se jurau că nu, c-o fi, c-o păţi, însă, cînd s-a decis deschiderea cutiei Pandorei (varianta din sticlă!) în care poza ştima, abia s-a reuşit stăvilirea bestiilor care au dat înapoi icnind, sub ploaia de lovituri aplicate cu dărnicie de Andreea Bălan. După discuţii şi negocieri, s-a bătut palma cu papa care o să o lase cu siguranţă la mare, spre norocul privitorilor, iubitori ai muzicii sfe­relor, lucru pe care vi-l dorim şi vouă. sursa:playboy.ro

andreea-balan-mai-2007-6