Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Coafuri şi machiaje pe care bărbaţii le urăsc

coafuri-par-scurt-4Toată ziua încercăm să ne coafăm şi machiem ca să fim cât mai atrăgătoare. Pentru noi, pentru ei, pentru ocazie, mereu încercăm ceva nou, ca să fim sexy şi frumoase. Iată câteva coafuri şi machiaje pe care bărbaţii le urăsc, ca să ştii ce să eviţi.

Tunsoarea pixie

Majoritatea bărbaţilor care au votat tunsoarea pixie drept cea mai nefericită coafură feminină au spus că le aminteşte de mama, nu de o tânără sexy. Pe de altă parte, au fost voci care au apreciat comoditatea şi pragmatismul acestei tunsori. Cu alte cuvinte, nu le place, dar măcar se bucură că nu stai 3 ore să te coafezi înainte să ieşiţi în oraş.

Rujul roşu

Bărbaţii nu sunt deloc încântaţi de ideea de ruj roşu pe faţă, gât şi mai rău, pe cămaşă. Deşi au existat voci care au considerat rujul roşu un clasic al feminităţii şi o declaraţie de sex appeal, nu trebuie să exagerezi cu dramatismul. Poartă un ruj închis doar la ocazii speciale şi alege un ruj roşu rezistent la transfer, ca să îl îmbunezi.Bucle ampleSe pare că nici la polul opus, cu bucle ample şi o coamă de păr ondulat nu prea stârnesc admiraţia bărbaţilor. Ei aseamănă părul creţ şi voluminos cu anii '80 şi cu mamele lor în tinereţe.

Breton

Bărbaţii cred, în unanimitate că ai ceva de ascuns sub un breton dramatic. Indiferent dacă te-ai tuns cu breton asimetric sau imediat deasupra ochilor şi drept, bretonul pare să le sugereze „sprâncene urâte/pensate prost", „frunte plină de coşuri", „cicatrici sau aluniţe urâte, păroase". Deşi pentru tine este o declaraţie de bun gust, pentru el pare să fie un defect, sau ceva cu care ascunzi un adevăr ruşinos.

Smokey eyes

Şocant sau nu, bărbaţilor nu prea le plac combinaţiile de machiaj smokey eyes. Nici cu puţin argintiu, nici cu mult negru, nici cu fard întins pe toată pleoapa şi mai ales nu cu tuş peste fard. Bărbaţii întrebaţi ce părere au despre acest look au spus că dau femeilor un aspect de nebună, drogată sau oricum, o femeie de care le este teamă.

Coc de balerină

Un coc înfipt în vârful capului poate însemna pentru tine ore de muncă, fixativ şi agrafe greu de ascuns, dar pentru el înseamnă neglijenţă şi lipsă de igienă. Se pare că bărbaţii nu apreciază cocurile înalte, deoarece le asociază cu un look lejer, de mers la cumpărături pentru casă, cu un păr neîngrijit, care nu putea fi prins altfel, sau chiar nespălat.

Sursa: www.unica.ro