Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La ce se gandeste atunci cand faceti sex?

cuplu-sex-24Pe lângă faptul că e entuziasmat să se afle acolo, cu tine, şi se întreabă cum de a dat norocul peste el, un bărbat e bântuit de tot felul de dileme hilare în timpul sexului.

Fiind prea ocupată să găseşti o poziţie care te avantajează, nu iei în calcul faptul că şi partenerul tău de sex are propriile nesiguranţe, cele mai multe fiind legate de „truda" de a-ţi oferi un orgasm pe cinste. Un lucru e sigur: nu se gândeşte deloc la celulita ta de pe fund sau la micile vergeturi de pe coapse. De fapt, despre corpul tău nu poate spune decât: "Wow!". Iată câteva dintre lucrurile care-l frământă de fapt!

"Oare ăsta a fost un orgasm?"

Când un bărbat are orgasm, n-ai cum să nu-ţi dai seama, mai ales că ţine să te asigure de asta prăbuşindu-se de parcă a alergat la un maraton. În schimb, ţie îţi ia 30 de secunde să scapi de respiraţia sacadată şi să te plimbi prin casă de parcă nimic nu s-a întâmplat. De aceea, se simte puţin confuz şi ar vrea să se asigure că ai avut într-adevăr orgasm, deci că şi-a făcut treaba cum se cuvine. Ca să-l scuteşti de această întrebare penibilă, pe care oricum nu ţi-ar pune-o în vecii vecilor, găseşte o cale de a-l asigura că te-ai simţit la fel de bine ca şi el.

"La naiba, am uitat să fac duş!

Pentru că ne place să mirosim bine în timpul sexului, duşul de dimineaţă nu mai e de-ajuns – în cazul nostru, se impune o reîmprospătare chiar înainte de "evenimentul cu năbădăi". Ei, bine, el îşi aminteşte că cel mai probabil a transpirat peste zi abia atunci când îţi sărută pielea proaspătă şi parfumată. Şi regretă că n-a apucat să facă un duş înainte. Dacă nu te deranjează, ba chiar te excită, mirosul lui natural, de bărbat, fă-i un compliment pentru a-i înlătura inhibiţiile.

"Nu te împotmoli acum..."

Ai văzut cum în filme scenele de sex se desfăşoară atât de lin, încât atmosfera devine apăsător de sexy? Actorii, nu numai că arată incredibil de bine, dar se dezbracă unul pe celălalt lent şi fără complicaţii – până şi partea cu deschisul sutienului decurge ca la carte. Bărbaţii cred că majoritatea femeilor se aşteaptă ca lucrurile să se desfăşoare la fel de impecabil şi în realitate, aşa că îşi fac griji ca nu cumva să se împotmolească la un moment dat. Poţi detensiona atmosfera presărând câte o glumiţă pe ici, pe colo. La urma urmei, sexul e mult mai distractiv în realitate decât în filme.

"Doi elefanţi se legănau pe o pânză de păianjăn..."

OK, la asta chiar nu te aşteptai, dar nu e ce crezi! Orice bărbat are câteva trucuri mentale care-l ajută să menţină erecţia mai mult timp. Ba chiar împrumută tehnici care mai de care mai amuzante de la tovarăşii săi! Fie că spune în gând Luceafărul, teorema lui Pitagora sau îşi imaginează cum ar arăta un hipopotam în hăinuţe roz, importantă e amânarea orgasmului. Şi pe bune, un cântecel pentru copii e atât de "ne-sexy", încât îşi face treaba cu brio. sursa: cosmopolitan.ro