Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Flori Power, Olga Farmaki. This is... Sparta!

oxv1955-edited-fCând ai o carieră de 7 ani în modelling şi îţi doreai încă din liceu să apari pe coperta Playboy, un shooting pentru revista cu iepuraşi nu putea fi decât bine-venit. Aşa s-a întâmplat cu Flori Raiciu, cea care-ţi zâmbeşte de pe coperta acestei luni.

oxv1706-edited-fA urmat studiile Liceului de muzică şi teatru şi a făcut cunoştinţă cu lumea reflectoarelor, iar apoi a vrut să studieze mai în amănunt mintea umană, aşa că s-a înscris la cursurile Facultăţii de psihologie. Între timp, nu a renunţat la pasiunea pentru modelling, pe care a transformat-o în carieră. Însă, deoarece ştie că frumuseţea nu ţine veşnic, se gândeşte deja la variantele de viitor. I-ar plăcea să lucreze fie în televiziune sau ca actriţă, ori să aibă un atelier unde să fie designer de haine.

oxv2046-edited-fDar nici psihologia nu o dă uitării, fiindcă se gândeşte că i-ar plăcea să lucreze cu copii. Până atunci, totuşi, şi-a exersat calităţile actoriceşti într-o reclamă fierbinte, la o marcă de alune, unde a fost aleasă dintre câteva sute de fete, pentru că avea alură nemţească, să ţină piept unui uberbuldozer… Cu siguranţă că ai văzut şi tu reclama! Nu, numărul din reclamă nu era al ei şi nici nu o să ţi-l dea aşa de uşor, chiar dacă momentan este singură. După mai multe relaţii lungi, acum se bucură puţin de libertate, însă nu ar zice nu dacă ar apărea ceva convingător. Crede în destin şi că totul se întâmplă cu un scop. Deci este mereu deschisă la ce-i rezervă viaţa.

oxv2205-edited-fDeşi ar prefera ca viaţa să-i rezerve un bărbat înalt, brunet, lângă care să se simtă în siguranţă şi care să o facă să se simtă doamnă oriunde ar merge. „Contează şi compatibilitatea sexuală, bineînţeles”, ne-a mărturisit Flori. „Ar trebui să fie foarte pasional, un pic romantic, dar să nu cadă în extreme.” Pentru acel El ipotetic, dar mai ales pentru ea, cheltuieşte o grămadă de bani pe lenjerie intimă şi pantofi cu toc. Cel mai mult îi place lenjeria din dantelă, care să arate ceva, dar nu totul, iar preferatele ei sunt cele în culorile roşu, alb şi negru. Însă spune că-i place şi să primească, indiferent de model, pentru că astfel îşi dă seama cum îi place lui să o vadă.

oxv2512-edited-fDeşi a mai pozat nud, acest pictorial i-a plăcut mult mai mult. „Nu am avut nici un pictorial atât de frumos până acum, şi mi-ar plăcea ca şi copiii mei să fie mândri de mine când îl vor vedea”, ne-a spus Flori entuziasmată.

img-7381Olga Farmaki. This is... Sparta!
Iată o galerie foto cu vedeta de pe coperta ediţiei din septembrie 2011 a revistei Playboy. Şi dacă o imagine face cât o mie de cuvinte, atunci acest articol face cât un adevărat capitol dintr-un manual. De istorie, de geografie sau de anatomie. Voi decideţi. Lectură plăcută! sursa:playboy.ro

img-7540img-7574img-7604