Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Desi nu recunosc multe femei au fantezii sexuale. Vezi la ce viseaza femeile in secret

fantezii-sexuale-femeiToate femeile au fantezii sexuale, că le place sau nu să recunoască. Să ai dorinţe sexuale mai... "altfel" nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine, ci că eşti absolut normală. Sfatul nostru este ca acestea să nu rămână doar la statutul de fantezie, ci îţi recomandăm să le împlineşti pe unele dintre ele, în funcţie de cât de extreme sau "practicabile" sunt ele.

Cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor sunt:

Sex cu un străin

Sexul fără obligaţii se numără şi printre fanteziile femeilor, oricât de calculate ar fi ele. Dar necunoscutul nu poate fi unul oarecare, ci trebuie să fie un tip cu adevărat deosebit: un stăin arătos ori brunetul misterios cu cel mai seducător zâmbet în club. Un fel de Ryan Gosling în „Crazy, Stupid, Love", nu ar strica. În orice caz, nu uita de protecţie dacă ai de gând să îţi îndeplineşti această fantezie!

Sex cu o altă femeie

Încă o fantezie comună ambelor sexe este o partidă de situaţia "girl on girl". Bărbaţii ar asista bucuroşi la un astfel de "eveniment" iar femeile, curioase din fire, ar încerca şi această variantă, mai ales din cauză că avem impresia că o altă femeie ne-ar înţelege nevoile mai bine. În plus, ce e frumos şi nouă ne place!

Sex în grup

Chiar dacă nu ne place să o recunoaştem, multe dintre noi se înteabă cum ar fi, pe când altele au şi experimentat deja. Sexul în grup este una dintre fanteziile sexuale pe care nu i-o împărtăşeşti partenerului decât dacă este vorba de o persoană de sex feminin în plus. Chiar şi aşa nu e garantat că va accepta, de aceea este recomandat să îţi satisfaci această curiozitate în perioada în care eşti single.

Să fie dominate sau să domine

Unele dintre noi, mai timide din fire, visează să devnimă dominatoare între aşternuturi şi să preia controlul asupra partenerului: să îl lege, să îl şicaneze, să îi provoace tot felul de dureri plăcute (cuburi de gheaţă, picături de ceară, etc). Altele, conducătoare înnăscute în viaţa de zi cu zi, simt nevoia să fie îmblânzite între aşternuturi şi să fie devorate de partener. Tu la ce tânjeşti în dormitor

Să fie privite

Femeile adoră să fie admirate, mai ales dacă se simt bine în pielea lor. O femeie cu o siluetă slim, tonifiată, va face cu mare satisfacţie striptease pentru iubitul său care va sta cuminte la distanţă. Vorba aceea, "you can watch but you cant touch"!

Tu la ce te gândeşti în momentele tale de intimitate? Ai reuşit să îţi împlineşti o parte din fanteziile sexuale sau nici măcar nu ai îndrăznit să te gândeşti prea mult la ele? Noi îţi spunem că vă vor ajuta să duceţi relaţia la un nivel de încredere şi satisfacţie superior dacă sunteţi sinceri unul cu celălalt... mai ales tu cu tine însăţi! sursa: cosmopolitan.ro