Joi09232021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Veşti proaste pentru bărbaţi. Mărimea chiar contează în anumite situaţii

marimea conteazaContează sau nu, mărimea în dormitor? Acest subiect a fost dezbătut mult timp. Acum, însă oamenii de ştiinţă au descoperit că majoritatea bărbaţilor sunt mai preocupaţi de părerea prietenilor în ceea ce priveşte mărimea penisurilor lor decât de ceea ce cred partenerele lor de viaţă despre acelaşi subiect.

În timp ce majoritatea bărbaţilor au insistat pe ideea că mărimea nu contează în dormitor, mulţi dintre ei au recunoscut că se simt nesiguri în comparaţie cu alţi prieteni.

Profesorul Annabel Chan Feng Yi, doctor în psihologie clinică la Universitatea Victoria, Canada, a realizat un studiu online despre cum îşi văd bărbaţii propriul corp, cercetarea fiind efectuată pe un eşantion de 738 de voluntari.

Ea a descoperit că majoritatea bărbaţilor, cu vârste cuprinse între 18 şi 76 de ani, se simt nesiguri în ceea ce priveşte greutatea lor, construcţia fizică, dar şi mărimea penisului lor.

Şi, în loc să fie preocupaţi de ceea ce cred iubitele despre fizicul lor, mulţi dintre bărbaţi au recunoscut că este mai importantă părerea prietenilor lor.

Preocuparea bărbaţilor privind mărimea penisului a avut de puţine ori de a face cu satisfacerea partenerelor, spune Chan.

"Mereu a fost vorba de o comparaţie între bărbaţi. Mulţi s-au simţit nesiguri în ceea ce priveşte mărimea penisului lor în medii în care alţi bărbaţi îşi pot vedea corpul unul altuia, de exemplu, vestiarele din sălile de gimnastică", a adăugat doctorul Annabel Chan Feng Yi.

Ea a spus că cei care suferă de sindromul "vestiarului" sunt, de fapt, mulţumiţi de mărimea penisului lor atunci când vine vorba de o comparaţie cu alţi prieteni.

Dorinţa de a concura cu alţi bărbaţi a condus la o obsesie privind construcţia fizică, mai ales în rândul homosexualilor care au participat la studiu, mai scriu cei de la Daily Mail.

Studiul a demonstrat că presiunile sociale privind imaginea corpului nu le afectează doar pe femei, bărbaţii fiind şi ei preocupaţi de acest lucru, însă ei nu au un cadru potrivit pentru a discuta între ei sau pentru a cere sfaturi, a continuat doctorul.

"De asemenea, studiul a evidenţiat că este urgent să se integreze în studiile viitoare experienţele celor care se confruntă cu obezitatea", a spus doctorul Chan.

În timp ce bărbaţii par să nu pună preţ pe părerea iubitelor despre mărimea penisului lor, studiile recente arată că acest lucru este foarte important pentru femeile din secolul al XXI-lea.

Astfel, femeilor le-au fost arătate câteva imagini cu bărbaţi, în diferite combinaţii de înălţime, construcţie a corpului şi, desigur, lungime a penisului.

Când li s-a cerut să evalueze gradul de atractivitate al fiecărui bărbat, mărimea penisului a fost considerată cel mai important factor, potrivit studiului apărut în publicaţia Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).

Cercetătorii de la Universitatea din Ottawa, Canada, au descoperit că, în timp ce opţiunile femeilor sunt influenţate de o varietate de caracteristici fizice – bărbaţii înalţi şi laţi în umeri sunt favorizaţi în detrimentul celor scunzi -, mărimea penisului a dominat în ceea ce priveşte calificativul acordat reprezentanţilor sexului tare. sursa: doctorulzilei.ro