Dum08072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Se intampla ca si barbatii sa flirteze si femeile sa nu observe. Care sunt metodele lor de flirt

barbati-flirtProbabil ca ti s-a intamplat si tie sa ai indoieli in legatura cu interesul pe care il manifesta un barbat fata de tine. Sa nu stii exact daca flirteaza sau este doar politicos, daca e interesat de tine sau doar empatic, daca i-ai atras atentia din punct de vedere sexual sau daca doar este foarte sociabil.

Ceea ce nu stii insa este ca barbatii, mai ales aceia timizi, folosesc niste metode mai putin vizibile de flirt, cu intentie sau inconstient. Iata care sunt semnalele pe care probabil ca nici nu le-ai observat pana acum:

1. Iti zambeste

Zambetul este cel mai frecvent semnal de flirt. Daca un barbat iti zambeste atunci cand va intalniti privirile sau cand iti vorbeste, este cu siguranta interesat de tine. Poate ca nu are suficienta incredere in fortele proprii sa te abordeze mai direct, asa ca ai putea sa faci tu primul pas. La urma urmei, nu este nimic rusinos in a prelua fraiele. Fii prietenoasa si vorbeste-i, daca si tie iti place de el.

2. I se inrosesc obrajii

Barbatii, oricat ar fi de siguri pe ei, manifesta aceleasi emotii ca si femeile. Atunci cand se rusineaza, cand se bucura ca te vede, cand te intalneste si nu stie ce sa iti spuna pentru a te impresiona, barbatul care te place se va imbujora pe loc. Asta nu inseamna decat ca ii pasa de feedbackul pe care i-l vei oferi.

3. Te priveste in ochi
Contactul vizual este una dintre cele mai importante si comune manifestari ale comunicarii nonverbale. Acesta sugereaza ascultarea activa, nevoia de a comunica eficient si de a intelege interlocutorul, nevoia de confirmare a atentiei pe care ti-o acorda celalalt. Atunci cand un barbat te priveste in ochi mai mult decat o fac ceilalti oameni din jurul tau, este cu siguranta interesat de ceea ce spui sau faci, pentru ca te place.

4. Te imita

Daca barbatul de langa tine iti imita gesturile, imprumuta cuvinte si expresii pe care doar tu le folosesti, incearca sa isi regleze pasii, clipitul si respiratia dupa ritmul in care tu faci aceste lucruri, vrea, constient sau nu, sa iti sugereze ca v-ati potrivi si ca va comportati in mod similar. Daca nici asta nu e un semn clar ca flirteaza, atunci ce te-ar putea impresiona?

5. Isi tine mainile pe solduri

Daca pozitia corpului sau este cat mai verticala si isi tine mainile pe solduri atunci cand iti vorbeste, fie si in buzunare, vrea sa para increzator in fortele proprii si sa te impresioneze cu atitudinea lui macho de "mascul alfa". Nu s-ar stradui atat de mult, daca nu i-ar pasa ce crezi despre el. Si, bineinteles, nu ii poate pasa decat daca te place.

6. Isi inclina capul catre tine

Daca atunci cand iti vorbeste nu se multumeste sa te urmareasca cu privirea si isi inclina si capul sau chiar isi orienteaza intregul corp catre tine, incearca sa iti arate ca este foarte atent la ceea ce zici si ca este cat se poate de prezent si de implicat in conversatie. Faptul ca incearca sa se orienteze si sa se adapteze in functie de miscarile pe care le faci demonstreaza ca isi doreste sa va apropiati mai mult. sursa: ele.ro