Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Buna ca (Ana) Braga, Jurgita Valts, Anna Grigorenko [PICTORIAL INTEGRAL]

ana-bragaJurgita Valts
De cînd s-a mutat din Lituania în SUA, viaţa Jurgitei s-a schimbat în bine aşa cum nici nu se aştepta: "Am parte de mai multă atenţie datorită debutului meu ca Cyber Girl", spune ea, "lumea mă recunoaşte!".
iuliaVă întrebaţi cum a ajuns Jurgita la iepuraş? Kara Monaco, Playmate of the Year, i-a făcut cunoştinţă cu cei de la PLAYBOY: "Ea a trimis poze pentru mine", a spus Jurgita. "Cred că revista PLAYBOY expune trupurile femeilor într-o modalitate sexy şi inteligentă, aşa că sunt fericită să fac şi eu parte din asta".

iurghitaiurghita2iurgita1Deşi domnişoarei Valts îi este greu departe de casă şi îi lipsesc prietenii şi familia, este fericită că a reuşit să urce încă o treaptă spre succes în entertainmentul american. "Lucrez la un proiect în ultima vreme, însă nu vă spun nimic. E secret!", ne amăgeşte ea, "Veţi afla la momentul potrivit".

anaAnna Grigorenko
Pe Anna Grigorenko o cunoaşteţi, dacă nu din celelalte ediţii Playboy în care a pozat, atunci din numărul nostru din martie 2013. Mai jos v-am pus deoparte o îndestulătoare galerie foto cu imagini ale superbei ucrainence, multe dintre ele nepublicate în revistă, şi textul ce le însoţea în ediţia tipărită.

ana1Anna Grigorenko are 26 de ani şi este un model care a făcut furori în diverse ediţii internaţionale ale revistei Playboy, şi nu numai. S-a născut la Sevastopol, în Ucraina, şi şi-a început cariera de model şi actriţă la Kiev, iar acum locuieşte în Italia, dar se plimbă prin toată Europa atunci când are joburi la care trebuie să fi e prezentă. Visul său cel mare este însă să devină actriţă la Hollywood, şi nu stă degeaba în direcţia asta. Este deja în discuţii cu studiourile Universal Pictures.

ana2Am văzut că ai multe pictoriale nud. Îţi place să pozezi goală?

Îmi place să fac tot felul de pictoriale: fashion, glamour, dezbrăcată... Important este respectul pe care îl acorzi proiectului. În ceea ce priveşte nuditatea, cel mai important este să nu se ajungă la vulgaritate. Iar când lucrez cu o echipă profesionistă, indiferent de situaţie, mă simt confortabil.

Ce te aduce în starea potrivită pentru un shooting?

Încerc să îmi ţin sub control starea, indiferent de situaţie. La joburi trebuie să fiu profesionistă şi să-mi las acasă toate problemele personale. Dar, bineînţeles, o echipă bună în jurul meu mă ajută de fiecare dată.

Şi ce anume te aduce în starea potrivită pentru sex?

Viaţa mea sexuală este ceva foarte intim pentru mine. Încerc, pe cât posibil, să-mi ţin viaţa privată departe de viaţa publică. Când pozez, încerc să fiu mai curând pe placul celor care vor vedea pozele, decât să fiu eu însămi. Să fii model înseamnă să fii actriţă, să joci un rol.

ana3Acest pictorial pe care îl avem te arată în poziţii foarte intime cu o altă femeie. Îţi plac şi femeile sau este vorba doar de artă aici? Ce fel de femei îţi trezesc interesul?

A fost pentru prima dată când am făcut un pictorial de acest gen şi a fost doar un act artistic. Însă pot să vă spun că a fost extrem de amuzant, am râs mult când l-am făcut. Cred că voi repeta această experienţă. Iar despre femei pot spune că-mi plac cele care se îngrijesc şi sunt elegante în orice situaţie.

Când o fotografie nud spune prea mult?

E greu de cuantificat. Depinde de mulţi factori. Eu exclud din start pozele care arată părţile intime într-un mod vulgar.

ana-braga1Ana Braga
Deşi nu ai zice, Ana Braga este braziliancă. S-a născut la Rio, iar acum trăieşte şi lucrează - ca model şi actriţă, iar uneori mai şi cântă - în Las Vegas. Dar face des drumul înapoi acasă, unde este, din când în când, protagonista unor telenovele sau emisiuni TV.

ana-braga2Aducând mai curând cu o suedeză, Ana spune că este brunetă, dar de 14 ani a ales să se vopsească blondă, şi aşa se simte cel mai bine. În rest, este o braziliancă din Ipanema, născută din părinţi cu origini portugheze şi spaniole. În Las Vegas chiar i se spune „fata din Ipanema”, după melodia cu acelaşi nume, şi este foarte încântată de această poreclă, pentru că-şi iubeşte locul de baştină. Dar este topită şi după oraşul său de adopţie, pe care îl descrie ca fiind Capitala Mondială a Petrecerilor, datorită cazinourilor şi cluburilor de acolo. Dar, chiar şi aşa, brazilianca nu este o obişnuită a cazinourilor şi încearcă să stea departe de jocurile de noroc. Cea mai mare sumă câştigată într-un astfel de loc a fost de 1.000 dolari, la slot machine. În plus, Ana se laudă cu câţiva prieteni români în Las Vegas, şi spune că ştie multe despre ţara noastră datorită comunităţii mari româneşti de acolo.

ana-braga3Ca o adevărată braziliancă, Ana este o mare amatoare de fotbal şi recunoaşte că în copilărie juca cot la cot cu băieţii pe terenurile improvizate din Rio.  

În ceea ce priveşte bărbaţii, americanca de adopţie îi preferă pe noii săi compatrioţi, pentru că, spune ea: „Nu sunt aşa de posesivi precum brazilienii. Încearcă să te controleze mai puţin şi sunt adevăraţi gentlemeni. Brazilienii sunt, în schimb, foarte afectuoşi, sărută foarte bine şi sunt foarte buni la pat.” Ana ne mai spune şi că pentru a fi cucerită, bărbatul trebuie să fie bun, grijuliu, politicos, generos şi loial, iar naţionalitatea sa nu contează. Dar stai, nu te entuziasma aşa repede, dacă ai constatat că ai corespunde profilului… Ca să ajungi în patul ei trebuie să mai treci şi proba sărutului. „Trebuie să sărute foarte bine. Sărutul perfect mă încinge atât de repede, încât vreau să scap imediat de toate hainele!” sursa:playboy.ro