Joi01202022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

10 complexuri turistice pentru nudisti

temptation-resort-spa-los-cabosPentru unii turişti, a-şi arăta bikinii la modă sau ultimul model de slip Speedo nu are niciun farmec – vacanţa lor nu este cu adevărat reuşită fără un pic de nuditate. Din fericire pentru aceştia, hotelurile din lista de mai jos şi-au redefinit politicile în ce priveşte îmbrăcămintea, astfel încât permit oaspeţilor lor să facă nudism, complet sau aproape complet. Aruncă un ochi mai jos – puţin voyeurism nu strică niciodată.

the-mandalay-bayHotelul The Mandalay Bay – The Strip, Las Vegas, Nevada

Clubul Moorea Beach al acestui hotel – care face parte din complexul turistic din Golful Mandalay – are o piscină ce se adresează exclusiv turiştilor peste 21 de ani. Clienţilor le sunt oferite servicii de masaj, iar statul la soare în stil european (a se citi ‘topless’) este permis.

desire-spa-riviera-mayaComplexul turistic Desire Spa Riviera Maya – Puerto Morelos, Mexic

În acest loc în care hainele sunt opţionale, vei întâlni tot felul de oameni, de la cupluri căsătorite mai în vârsta, până la nudişti tineri şi swingeri. Toţi au însă în comun un lucru: pasiunea de a nu purta haine. Acest complex turistic se auto-intitulează “un loc plin de libertate, în care visele devin realitate” şi se mândreşte cu plajă sa cu nisip alb, piscina imensă şi, în special, cu un bazin jacuzzi de dimensiuni considerabile, plin la orele dimineţii cu personaje care te fac probabil să te gândeşti că aici se filmează o peliculă interzisă minorilor.

hotel-victor-south-beachHotel Victor – South Beach, Miami, Florida

Baia turcească (hammam) de la hotelul Victor din Miami, în care hainele sunt opţionale, este cu siguranţă un loc în care se transpiră mult. Întreg hotelul însă are un farmec aparte, dat de mobila excentrică, de un acvariu plin cu meduze şi de camerele sale în care erotismul pluteşte în aer.

breezes-grand-resort-spa-negrilBreezes Grand Resort & Spa Negril – Negril, Jamaica

Această staţiune din Jamaica se adresează tuturor categoriilor de turişti, hainele aici fiind opţionale, în sensul că se poate şi cu şi fără, sau cu alte cuvinte există o secţiune pentru nudişti şi una pentru cei mai puritani. Mulţimea indicatoarelor îi ajută pe turişti să nu ajungă în zona greşită. Cei care aleg nuditatea vor avea parte de pictură pe trup, magazine de suveniruri, jocuri de noroc sau petreceri în piscină cu apă caldă, la miezul nopţii.

cambridge-beaches-resort-spaCambridge Beaches Resort & Spa – Sandys Parish, Bermuda

Complexul turistic Cambridge Beaches este una dintre opţiunile de lux pentru petrecerea vacantei în Bermuda, mai ales că aici nu îţi interzice nimeni să te deschei la nasturi. Secţiunea Sky Deck de unde se văd piscina şi plaja, se adresează în special nudiştilor.

temptation-resort-spa-cancunTemptation Resort Spa Cancun – Cancun, Mexic

La fel ca şi proprietatea similară din Los Cabos, această staţiune care se adresează adulţilor este opţională în ce priveşte hainele. Spectacolele live şi jocurile provocatoare atrag nenumăraţi turişti în zonă.

casa-cupulaCasa Cupula – Puerto Vallarta, Mexic

N-o lua mot-a-mot, deşi ai fi tentat s-o faci odată ce ajungi aici. Acest hotel elegant, alcătuit din clădiri din gips, construite pe un deal, este plin de homosexuali şi lesbiene şi permite statul la plajă nud, în jurul piscinei private.

sunset-beach-resort-spa-montego-baySunset Beach Resort &Spa – Montego Bay, Jamaica

Staţiunea jamaicană îşi atrage vizitatorii prin concursuri de băut alcool, un cazino, un club de noapte, şase baruri şi o plajă izolată pentru nudişti.

ventana-inn-spa-big-surVentana Inn & Spa – Big Sur, California, SUA

Un refugiu minunat, în stil rustic, locaţia se întinde pe mai mult de 800000 de metri pătraţi în Big Sur, California, oaspeţii săi putandu-se dezbrăca în voie, fără teamă că ar putea fi zăriţi de ochi iscoditori.

Temptation Resort Spa Los Cabos - Sân Jose del Cabo, Los Cabos, Mexic

Numele acestei staţiuni destinate adulţilor spune totul. Piscina şi barul de aici îşi aşteaptă amatoarele de topless, în camere deasupra patului sunt atârnate opere de arta cu tentă erotică, centrul spa este împodobit cu tablouri înfăţişând nuduri, iar zilnic poţi practica activităţi dintre cele mai “murdare”. sursa:playboy.ro