Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Eşti stresat şi nu prea mai ai chef de sex? Iată câteva soluţii eficiente

lipsa-sexuluiMulţi oameni se refugiază în alimente, băutură sau exerciţii fizice ca să scape de stres, dar sexul este una dintre cele mai bune metode de relaxare. Problema e că stresul îţi poate reduce pofta de amor.

Între muncă, familie şi treburile casnice, sexul poate ajunge pe utlimul loc. Chiar şi atunci când partenerii au timp de sex, de multe ori sunt atât de obosiţi ţi îngrijoraţi că sexul este ultimul lucru care le vine în minte.

Iată ce poţi face ca să scapi de stres şi să te bucuri de sex:

• Nu aştepta până la sfârşitul zilei să faci sex, atunci când eşti epuizat. Ia în considerare sexul de dimineaţă sau la duş înainte să pleci la muncă.

• Suprindeţi-vă unul pe celălalt cu lucruri inedited. Dacă vă daţi seama că într-o zi aţi putea ajunge amândoi acasă mai repede de la muncă, iar întreaga casă este la dispoziţia voastră, nu vă programaţi să faceţi curăţenie sau cumpărături. O partidă de sex la lumina zilei ar putea fi exact ceea ce vă trebuie. Deoarece oamenii fac sex mai rar ziua decât noapte

• Ai grijă de sănătatea ta. Este ușor să te refugiezi în băutură sau mâncare, atunci când ești stresat însă aceste lucruri nu vor face decât să-ți scadă și mai mult libidoul. În schimb poți să încerci să apelezi la soluții sanatoase pentru gestionarea stresului. Fă exerciții în mod regulat și mănâncă sănătos. Sexul este, de asemenea o parte importantă a unui stil de viață sănătos. sursa: doctorulzilei.ro