Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Balan si Keo s-au despartit doar de ochii lumii? Ce fac atunci cand ei cred ca nu-i vede nimeni

andreea-balanDupa opt ani de relatie, Keo si Andreea Balan si-au anuntat despartirea. Totusi, desi nu mai formeaza un cuplu, cei doi petrec extrem de mult timp impreuna.

Vreme de aproape un deceniu, si-au trait povestea de dragoste departe de ochii curiosilor. Andreea Balan si Keo au fost mereu discreti cu privire la viata lor personala pana saptamana trecuta, atunci cand au ales sa-si anunte despartirea cu surle si trambite.

La baza rupturii ar fi dorintele lor extrem de diferite in ceea ce priveste viitorul in cuplu: Andreea voia urgent un copil, pe cand Keo nu era pregatit pentru o asemenea responsabilitate. Au aparut tensiuni, iar pana la despartire a fost doar un pas.

Desi cei doi sustin ca s-au despartit saptamana trecuta, se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa. In realitate, ei ar fi pus capat relatiei inca de acum un an, insa au preferat sa pastreze aparentele. Si legatura de prietenie dintre ei.

Sunt impreuna zi si noapte de cand au anuntat despartirea

andreea-balan1Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, semn ca nu exista conflicte. Mai mult decat atat, inca de anul trecut, Keo si Andreea Balan mergeau separat in vacante, cu gasca de prieteni, iar activitatile de cuplu au fost, practic, inexistente. Surse apropiate celor doi au dezvaluit ca acestia petrec foarte mult timp impreuna, zilnic.

"In fiecare zi ii vad pe Keo si Andreea Balan, la ei acasa. Stau mai toata ziua impreuna. Cum il suna cineva pe Keo, se aude si Andreea pe fundal. Valabil si cand o suna cineva pe Andreea. Si par foarte binedispusi, rad, glumesc, ba chiar se baga unul in discutia pe care celalalt o poarta, la telefon", a declarat un prieten al celor doi pentru Cancan.ro.
Ba chiar, si noaptea ii prinde de multe ori impreuna, caci locuiesc in continuare in vila cea noua, ce-i drept, in camere separate. Se pare ca motivul principal pentru care cei doi sunt vazuti atat de des unul in compania celuilalt ar fi acela ca lucreaza la o noua piesa impreuna. O piesa compusa de Keo, pe care o va canta Andreea. O piesa gratie careia blonda spera sa dea lovitura vara aceasta.

Keo va povesti despre relatia cu Andreea Balan in versuri

Artistul a evitat mereu sa-si puna pe tapet viata personala, insa, de data aceasta, se pare ca-si va deschide sufletul. Satul sa auda tot felul de pareri despre el, s-a hotarat sa-si scrie biografia in versuri. Surse apropiate lui Keo au spus ca lucreaza in prezent la mai multe piese despre viata sa, mai ales despre ceea ce simte acum. sursa:protv.ro

Stiri mai vechi: