Vi09242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Accidente sexuale BIZARE în public

plecarea de la guvernare 79468500Un lucru este sigur, oamenii adoră sexul şi preferă să recurgă la gesturi intime în cele mai bizare situaţii. Acesta este şi motivul pentru care, peste tot în lume, se întâmplă accidente bizare în timpul actului sexual şi mulţi oameni au ajuns să moară din cauza pasiunii.

Avion prăbuşit din cauza sexului

Unul dintre cele mai ciudate cazuri a avut loc în 1991, când un pilot american a reuşit să prăbuşească un avion după ce a făcut sex cu o pasageră. Astfel, avionul #MIA92FA051 aparţinând NTSB, s-a prăbuşit în data de 23 decembrie, în timpul unui zbor de test, având la bord doi pasageri, pilotul, un bărbat şi o femeie. Conform raportului, avionul s-a prăbuşit după ce motorul de pe aripa dreptă a cedat şi aparatul de zbor a ajuns într-un lac. Cu toate acestea, victimele au fost găsite dezbrăcate şi unul dintre scaune era dat complet pe spate. Mai mult, pasagerii nu purtau centuri de siguranţă.

Femeie mâncată de leu în timpul sexului

O femeie din Kariba, o cunoscută atracţie turistică din Africa, a fost mâncată de un leu în timp ce întreţinea relaţii sexuale într-un tufiş. Femeia pe nume Sharai Mawera a murit pe loc, însă iubitul ei a reuşit să scape după ce a luat-o la fugă dezbrăcat, singurul lucru care îl proteja fiind un prezervativ. Acesta este şi motivul pentru care autorităţile le cer turiştilor să nu se aventureze în sălbăticia africană, oricât de excitaţi ar fi.

Un cuplu a fost călcat de tren în timpul unui moment intim

Neputându-şi stăpâni dorinţa, un cuplu din Ucraina a decis să facă sex pe şinele de tren. Probabil nu şi-au închipuit niciodată cum se va termina totul.Cei doi îndrăgostiţi se întorceau de la nişte prieteni, la primele ore ale dimineţii. Când au ajuns la şinele de tren, cei doi au simţit un impuls de nestăpânit şi au hotărât să facă sex exact în acel loc. În timpul momentelr fierbinţi însă au fost surprinşi de un tren care venea cu viteză mare. Nu au mai avut timp să reacţioneze şi astfel tânăra a murit sfârtecată iar bărbatul şi-a pierdut picioarele sub roţile trenului.

O tânără a căzut într-o fântână în timpul actului sexual

O tânără dezbrăcată pe jumătate a fost descoperită de o echipă de pompieri într-un puţ, în urma unui incident neaşteptat din timpul unei partide de sex în aer liber, potrivit Daily Mail. Incidentul a avut loc în oraşul Ciudad Real, lângă un parc de distracţii. Astfel, tinerii făceau sex pe capacul unei fântâni în momentul în care acesta s-a desfăcut şi ea a picat în gol 15 metri, rămânând apoi în apă. De frică, partenerul ei a luat-o la fugă şi a lăsat-o acolo.Ulterior, pompierii au primit un apel anonim prin care erau informaţi de faptul că o persoană a căzut într-o fântână care se crede a fi de la iubitul fetei, mai ales că acesta nu se afla la locul incidentului în momentul sosirii ajutoarelor.

Plăcere mortală: Un cuplu a murit după ce a întreţinut relaţii intime într-o maşină

Keith Payton şi Salina Johnson, ambii de 40 de ani, au avut parte de o partidă de sex fatală. Cei doi s-au decis să facă sex în maşină, într-un garaj din Pennsylvania, potrivit NY Daily News.
Cu toate acestea, cei doi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon după ce au lăsat maşina pornită pentru mai multe ore. Şocant este faptul că ei au fost găsiţi a doua zi chiar de fratele bărbatului. Victimele erau parţial dezbrăcate în momentul în care autorităţile au ajuns la faţa locului. În momentul în care au fost găsiţi, a doua zi, maşina încă mergea, cu toate că aproape rămăsese fără combustibil.

O femeie a leşinat din cauza unor pantaloni cu vibraţii

O femeie de 33 de ani din Marea Britanie a leşinat într-un supermarket Asda din Swansea. Astfel, ea purta o pereche de pantaloni cu vibraţii, pe sub haine, adorând să se satisfacă singură în public. Cu toate acestea, la un moment dat, s-a prăbuşit la pământ şi s-a lovit la cap. În timp ce era întinsă pe jos, oamenii din jur au auzit cum lenjeria sa încă vibra.

Un cuplu a căzut de pe un bloc după ce au făcut sex pe acoperiş

O femeie şi un bărbat din America au fost descoperiţi dezbrăcaţi de un şofer de taxi în faţa unui bloc, în stare gravă. Cei doi tineri cu vârste de 20 de ani au fost duşi de urgenţă la spital. În timpul investigaţiilor s-a descoperit că îndrăgostiţii au căzut de la o înălţime de 20 de metri, de pe acoperişul unui bloc după ce au alunecat. sursa:oradetimis.ro