Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

”Let’s Do It, Danube!” organizează concursul de creatie ”Exploratorii Dunării”, adresat elevilor din scolile judetelor dunarene

concurs-exploratorii-dunariiCompetitia isi propune promovarea Dunarii in randul elevilor, incurajandu-i sa trimita creatii care sa exprime modul in care acestia au descoperit Dunarea si bogatiile sale. Pentru a putea participa la acest concurs, fiecare scoala trebuie să aibă participanți la toate cele 3 secțiuni: desen/pictura, muzică și literatură. Cele mai bune lucrări și scolile cu cele mai bune lucrări vor fi premiate. Concursul se desfasuara in perioada 7 mai – 21 mai 2014, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 5 iunie 2014 pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Premii speciale: echipamente IT, mobilier laborator, material didactic fauna si flora Dunarii.
Premii pentru elevi: Tablete, ghiozdane, rechizite, premii specialeREGULAMENT DE DESFĂŞURARE

2. Durata concursului
2.1. Concursul se va desfăşura în perioada 7 mai – 21 mai 2014.

3. Participanţi

3.1. La Concurs are dreptul să participe unitați de învățământ exclusiv din judetele Dunărene (Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea, Constanța)
3.2. Nu au dreptul de a participa la Concurs colaboratorii Organizatorului sau ai oricăror alte entităţi implicate în desfăşurarea şi organizarea Concursului, precum şi rudele de gradul I şi soţii/soţiile persoanelor menţionate în prezentul paragraf.

4. Organizarea concursului și criteriile de evaluare a lucrărilor

4.1. Concursul „EXPLORATORII DUNĂRII” urmează a se desfăşura în urmatoarele etape :
• 7 mai – 21 mai - realizarea lucrărilor elevilor. Inscrierea în concurs va fi facută în numele școlii. Pentru a putea fii eligibilă, o școală trebuie să aibă lucrări la toate categoriile din concurs.
• 22 - 23 mai - transmiterea lucrărilor. Transmiterea se va face pe email, lucrarile fiind fotografiate / scanate / în format audio transmise la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
• Anumite lucrări pot fi solicitate în format fizic de către Organizator.
• Selectia se va face de catre Organizator și partenerii proiectului. Juriul va fi anunțat până la sfârșitul competiției. Juriul va evalua înscrierile în funcţie de criteriile de mai jos şi le va nota cu puncte de la 1 – 12. a) originalitatea lucrărilor;
b) creativitatea lucrărilor;
c) complexitatea lucrărilor;
d) calitatea lucrarilor din punct de vedere al claritatii.
• 5 iunie - anunțarea câștigătorilor se va face pe site-ul www.letsdoitromania.ro

4.2. Pentru a fii jurizate, lucrarile trebuie să aibă un acord semnat de către părinţi concurenților în scopul comunicării Concursului și de a face cunoscute bogațiile Dunării prin campanii de promovare/expoziții. Acest acord este disponibil pe site-ul www.letsdoitromania.ro/ldid sau poate fi solicitat organizatorului pe mail.
4.3. Obiectele realizate rămân în proprietatea Organizatorului
4.4. De asemenea, prin participarea la Concurs, participanţii se obligă şi garantează Organizatorului că participarea lor în modalităţile specifice ale Concursului nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi.

5. Premiile acordate
5.1. Premiile acordate în cadrul concursului sunt:

1. Pentru elevi:
 La nivel local:
- Premiu pentru cea mai buna lucrare constând într-un pachet cu ghiozdan, ceas birou, rechizite copii.
La nivel național:  
- 5 tablete ( 3 pentru cele mai bune lucrări și doua pentru cele mai votate lucrări. Votul lucrărilor se va realiza pe pagina de facebook www.facebook.com/letsdoitro . Competitia online se va realiza între cele mai bune 5 lucrări din fiecare judet.

2. Pentru unitățile de învățământ:
1. Se va premia școala cu cel mai mare punctaj cu un premiu echipament IT în valoare de 2000 RON (echipamentul se stabilește în funcție de nevoile unității)
2. Primele trei unități clasate vor primi mobilier de tip laborator – mese (20 buc.), scaune (25 buc.), casetiere (4 buc.)

5.2. Jurizarea va fi facută de către Let’s Do It, Danube! împreuna cu partenerii proiectului Juriul va fi comunicat cu 5 zile inainte de anunțarea câștigatorilor pe siteul www.letsdoitromania.ro .

5.3. Un concurent poate câştiga un singur premiu din cele oferite

5.4. Premiile vor fi transmise în maxim 10 zile lucrătoare de la anunțarea câștigătorilor.