Ma08162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Surpriză în procesul dintre Alexandra Stan şi impresarul bătăuş! Care este verdictul final

alexandra-1Alexandra Stan a primit pe 15 mai verdictul în procesul pentru drepturi de autor intentat de fostul ei impresar, Marcel Prodan. Judecătorii i-au dat câştig solistei, cosiderând nefondat apelul privind pretenţiile bărbatului asupra melodiilor.

Deşi Marcel Prodan a vrut să îi interzică Alexandrei să cânte piesele compuse de el, impresarul bătăuş nu a reuşit să obţină drepturile de autor asupra cântecelor, pe care cântăreaţa le poate cânta în continuare.

"Da, am dreptul să îmi cânt toate piesele şi sunt fericită!"; a declarat Alexandra, pentru ziarulring.ro, după aflarea verdictului.

Recent, vedeta a revenit pe piaţa muzicală, după o pauză, timp în care s-a refăcut în urma bătăilor primite de la Marcel Prodan. Alexandra a lansat două noi piese, "Thanks for Leaving" şi "Cherry Pop".

"«Thanks for Leaving» a fost apreciată de fani, răspunsurile lor au fost cele pe care mi le doream. Chiar au apreciat mesajul şi ceea ce exprimă piesa. Melodia vorbeşte despre noi începuturi, despre cum o despărţire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci e un nou început. O eliberare de care aveai nevoie ca să poţi să continui să fii chiar TU. Din punctul meu de vedere, astfel am pus capăt acelui moment din viaţa mea. Voi lansa, miercuri (azi - n.r.), şi «Cherry Pop», o piesă plină de viaţă, colorată, exact cum le place fanilor mei", a mărturisit artista pentru "ring".

Anul trecut, în iunie, Alexandra a fost internată după ce a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. În urma violenţelor la care a fost supusă, cântăreaţa a petrecut o săptămână în spital şi a fost pe punctul de a-şi pierde vocea, iar nervii optici i-au fost afectaţi. În ciuda acestui fapt, ea a decis să nu îl dea în judecată pe Marcel Prodan şi a declarat că vrea doar să uite de cele întâmplate.Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: