Joi04152021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

PING ȘI PONG AU ÎMPLINIT 1 ANIȘOR

image001 copyPing și Pong, cea mai iubită agenţie de evenimente pentru copii din județul Alba, a împlinit un an de activitate! Un an plin de bucurie, de culoare și de jocuri. Un an în care echipa a dorit un singur lucru: să ofere celor mici petreceri de neuitat! Au și reușit, iar acum a venit rândul lor să-și invite prietenii la aniversare.

La finalul săptămânii trecute, în Habitat Galerie Bar Foaier, au organizat una dintre cele mai mari petreceri pentru copii pe care orașul Alba Iulia le-a văzut. Au fost prezenți la eveniment clowni, prințese dar și alte mascote din lumea magică a lui Ping și Pong.

Invitaților mici și mari li s-au pregătit nenumărate surprize, de la tombole și piniate cu dulciuri, la cântece și dansuri animate.

Cei prezenți au descoperi povestea lui Ping și Pong: cum și-au găsit numele, cum a apărut sigla cu cei doi clowni simpatici, cum au ajuns să fie, în mai puțin de un an, cea mai iubită agenție de evenimente pentru copii din județul Alba.

Nu a fost o istorisire despre un business de succes, ci una despre cum e să-ți descoperi o pasiune și să investești în ea. Iar pasiunea echipei Ping și Pong sunt copiii: ”De multe ori, suntem întrebate cum rezistăm. Cum putem să zâmbim și să ținem ritmul câtorva zeci de prichindei energici. Iar asta după ce am avut o zi plină la muncă, pentru că așa cum poate mulți nu știu, ”Ping și Pong” este al doilea nostru job. Răspunsul este simplu: îi iubim pe cei mici! Iar când faci ceva cu drag, e atât de frumos!” mărturisesc zâmbind fondatoarele agenției.

Ping si Pong este cea mai inovativă agenție de organizare evenimente pentru copii din județul Alba. A fost înființată de o echipă de 3 prietene: Iulia, Cristina și Cipriana, cu gândul de a umple cu voia bună petrecerile celor mici. Pe lângă evenimentele organizate, Ping și Pong se implica activ in campanii sociale. Echipa a fost voluntară la Ziua Internațională a Autismului, la Festivalul Luminii, la Conferințele BookLand și la campaniile Free Hugs din Săptămâna Voluntariatului. În plus, fetele aduc zâmbetele pe fețele copiilor de la centrele de plasament.

Motto-ul lor este pe măsură: ”Noi nu facem doar petreceri, creem experiențe!”, asta pentru că fiecare eveniment Ping și Pong este plănuit cu până în ultimul detaliu. Dar pentru a vedea pe larg ce înseamnă lumea lui Ping și Pong, vă așteptăm duminică la eveniment.01124b55ecc204983798d03dea2a5dfae718a91beb

Stiri mai vechi: