Mie11252020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

L-a facut preafericit si pe el! Fratele sarac al Patriarhului Daniel a ajuns peste noapte un “nabab”!

patriarh1Patriarhul a decis sa ingroape securea razboiului cu fratele lui, Gheorghe Ciobotea, dupa ce acesta l-a acuzat in public ca-l lasa sa moara de foame!

“Invidia nu se vindeca usor!”, au fost cuvintele Patriarhului cand fratele sau, Gheorghe Ciobotea, urla ca din gura de sarpe ca traieste la limita subzistentei in satul natal.

Scandalul a pornit in 2010, atunci cand Gheorghe Ciobotea l-a acuzat pe fratele lui ca a falsificat actele si l-a dat afara din casa parinteasca. Ca protest, el a amenintat ca va trece la catolicism si nu va mai intra intr-o biserica ortodoxa in viata lui. Acum, situatia se prezinta cu totul altfel, dupa “interventiile” facute de Patriarhul Daniel.
“Lucrurile s-au schimbat intre timp. Sotia domnului Ciobotea a ajuns la spital pentru o perioada si s-au apropiat de Dumnezeu mai mult. Nu stiu daca dupa discutia cu fratele dumnealui sau aceasta incercare avuta de sotie i-a adus din nou in biserica”, a declarat primarul comunei Bara, Ioan Lazarescu.

patriarhAu refuzat sa lucrezeSe pare ca Prefericitul Daniel nu a stat cu mainile in san nici atunci, si a incercat sa ajute familia fratelui sau.  Mai exact, unuia dintre nepotii sai, Patriarhul i-a oferit un job la o frabrica de paine. Culmea e ca baiatul a refuzat, ceea ce l-a infuriat la culme pe inaltul prelat.

Acum, insa, toti localnicii din satul unde locuieste fratele Patriarhului au remarcat ca Gheorghe Ciobotea s-a ajuns peste noapte, lucru care nu se putea intampla decat cu ajutorul Preafericitului Daniel.

patriarh2Mai mult, se pare ca Patriarhul si-a ajutat si unul dintre nepoti  sa faca nunta si sa-si ridice o casuta.
“Gheorghe Ciobotea o duce mai bine, are vreo 600 de oi, ia subventii, are si o pasune, dar si pensie. Nu cred ca se mai poate plange ca o duce rau. Fiul lui a fost ajutat sa se casatoreasca, si a plecat din casa parinteasca. Celalalt baiat al lui a ramas cu parintii”, a mai povestit primarul. sursa:cancan.ro