Dum09262021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Acest căţeluş tocmai şi-a descoperit vocea şi mi-a furat inima. Este adorabil!

caine-cantaDacă iubim animalele nu se poate să nu îl îndrăgim şi pe acest căţeluş simpatic care îşi exersează vocea de parcă ar fi un adevărat dulău. Acest pui, pe numele lui Copper, ne arată unul dintre motivele pentru care câinii din rasa Beagle sunt unii dintre cei mai simpatici şi adorabili patrupezi. Unui beagle îi place nespus să urle în stilul lui caracteristic, iar dacă aceste urlete sunt şi plăcute auzului nostru, atunci totul este minunat.

Stăpâna lui îi propune să schimbe cu ea câteva vorbe, în limba lui maternă. Atunci când beagle-ul aude un urlet asemănător cu al lui, răspunde cu promptitudine.
Aceste momente sunt unice având în vedere că e prima oară când acest căţel simpatic învaţă „să vorbească”.
Întreaga scenă nu putea să nu fie păstrată ca şi înregistrare video în cutia de amintiri a familiei. Proprietara lui porneşte camera şi distracţia începe.
Micuţul beagle din imagini ne aduce aminte de cunoscutul desen animat „Vulpea şi Câinele”, în care, un patruped asemenea lui Copper, se exprimă în acelaşi mod adorabil.
Mai târziu, când acest căţeluş va deveni un câine în toată regula, aceste imagini le vor aduce aminte tuturor de „vocea amuzantă” pe care o avea la început… Numai că atunci va urla ca un dulău adevărat şi poate chiar va fi un straşnic câine de vânătoare, ca cel din desenele animate Disney.

Stiri mai vechi: