Ma04132021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Foto: 150 de biciclisti au pedalat la Skirt Bike Alba Iulia 2014

Skirt Bike Alba Iulia 2014 1Când vine vorba de bicicliete, albaiulienii nu se sperie de câtiva picuri de ploaie. Au demonstrat acest lucru duminica, în cadrul celei mai colorate parade pe două roti, cand aproximativ 150 de participanti au pedalat la unison. Este vorba de evenimentul ”Skirt Bike Alba Iulia”, care a ajuns la cea de a doua editie. 
 
Biciclistii si-au dat întâlnire la ora 17:00, în Piata Cetătii. Desi norii amenintau cu vreme rea, ei nu s-au lăsat intimidati si au venit cu baloane, cu flori si cu multă voie bună. Cuvântul de deschidere l-au avut organizatoarele: Iulia, Cristina si Cipriana, care au urat ”Bun venit!”, au prezentat traseul pe care se va pedala si au expus regulile paradei. Bicicletele au fost numerotate, întocmai ca la un concurs, numerele servind însă pentru alegerea câstigătorilor la tombola organizată la final. Plimbarea a fost pentru toate vârstele: cea mai mică participantă, Ema, avea 2 ani si o lună, iar la polul opus era doamna Elena, în vârstă de 62 de ani.  
 
Cea mai apreciată surpriză a venit la final, când toate doamnele si domnisoarele au primit câte o brătară lucrată manual, împachetată într-o elegantă felicitare pe care era notat următorul text:
 
”E ceva aparte la noi, doamnele si domnisoarele. Poate stă în felul în care ne 
asortăm mereu cercerii cu esarfa. Poate e de la talentul nostru de a îndesa nenumărate lucruri 
în genti oricât de mari sau de mici. Poate stă în abilitatea de a ne împărti între familie, servici si 
prieteni si de a rămâne vesele si energice. Poate e tocmai felul în care stim să fim chic pe 
două roti. 
         Astăzi, am demonstrat că o bicicletă poate fi un accesoriu atât de elegant, iar această brătară va rămâne cu noi pentru a nu uita că pe 6 iulie 2014, am participat la cea mai chic paradă din ora?! 
         Un fir roz pentru că este culoarea oficială Skirt Bike, un fir alb pentru că e un eveniment 
făcut de prieteni pentru prieteni ?i un fir auriu... ei, dragele noastre, firul auriu e pentru a ne 
aminti mereu că suntem pretioase!
        Vă mul?umim pentru participare!
 
                                     echipa Skirt Bike Alba Iulia”
 
Skirt Bike Alba Iulia 2014 4Biciclistii au pedalat pe următorul traseu: Piata Cetătii - Strada Cloşca - Bdul Transilvaniei - intrare în Şanţurile Cetăţii (prin zona Arhivelor Naţionale) - tur complet al Şanţurilor Cetăţii - Poarta a IV-a - Strada Păcii -  Framm's.
 
”Am organizat acest eveniment pentru Alba Iulia, iar cea mai mare multumire a noastră e faptul că au fost atâtia participanti prezenti! Am văzut zâmbete, tinute chic, sportivi profesionisti pedalând alături de biciclisti începători. E genul de eveniment care dă atâta viată si culoare cetătii noastre si ne bucurăm că publicul îl apreciază! Am început deja să ne gândim la editia din 2015 sau, de ce nu, poate vom organiza o astfel de paradă si în toamnă!” declară organizatoarele. 
 
 Anul acesta, pe 6 iulie, 7 orase au găzduit in sincron cochetul eveniment. Este vorba de Alba Iulia, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Deva si Iasi. Skirt Bike Alba Iulia 2014 7
 
 Skirt Bike Alba Iulia 2014 2Skirt Bike Alba Iulia 2014 3