Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Primăria Sibiu a achiziţionat noi echipamente pentru locurile de joacă

2hot8 LK09.08.080Primăria Sibiu a alocat şi anul acesta o sumă importantă pentru achiziţia de noi echipamente pentru locurile de joacă din Sibiu. Acestea vor suplimenta cele existente deja în teren, dar vor fi utilizate şi pentru amenajarea unui nou loc de joacă în cartierul Valea Aurie.

Contractul a fost încheiat cu firma SC Loftrek SRL, valoarea acestuia fiind de 234.975,52 lei, fără TVA. Acesta prevede livrarea a două complexuri de joacă cu dimensiunea de 9,30 m x 8,50 metri, zece leagăne duble, trei leagăne tip cuib, un complex de joacă cu dimensiunea de 4 x 3 metri, cinci complexuri de joacă cu dimensiunile de 6,75 x 3,75 metri cu tobogan şi leagăne, un leagăn haxagon cu scaune şi 12 echipamente pe arc elicoidal.

În locul de joacă din Valea Aurie vor fi instalate complexuri de joacă de ambele tipuri, leagăne şi echipamente pe arc elicoidal. Cealaltă parte a echipamentelor vor fi instalate în locurile de joacă de pe strada Lungă, strada Siretului, Aleea Biruinţei, Hipodrom, Aleea Artileriştilor, în locul de joacă de lângă Interex, în Piaţa Cluj, pe strada Ion Neculce şi în Piaţa Iancu de Hunedoara.

Echipamentele vor fi instalate în teren în următoarea lună, în funcţie de condiţiile meteo.