Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Povestea Naiului desenată în nisip

Ana Munteanu 1"Simply The Best - Povestea Naiului" aduce numeroase surprize în fața publicului sibian ce va fi prezent mâine, în Piața Mare. Naiul lui Radu Nechifor se va adapta în funcție de cinci genuri muzicale diferite: jazz, folclor, clasic, pop-rock și clubbing ce vor fi prezentate de pe o scena rotativă, într-un decor inedit.

Pe lângă cei peste 40 de muzicieni prezenți în acest spectacol, povestea Zeului Pan și Povestea Naiului vor fi spuse de Ana Munteanu prin intermediul unor uimitoare desene în nisip. Tehnica artistei și operele sale au devenit cunoscute în întreaga țară după participarea acesteia la emisiunea-concurs "Românii au Talent" unde a ajuns până în finală.Ana Munteanu este în prezent Lector Universitar la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, iar specialitatea de bază a acesteia este pictura pe șevalet. Pasiunea acesteia pentru sand-art a început în urmă cu trei ani și a reușit sa își dezvolte tehnica foarte mult în acest timp, ajungând unul dintre cei mai cunoscuți sand-artiști din Europa.

Ana Munteanu 5În cadrul concertului "Simply The Best - Povestea Naiului", artista își propune sa emoționeze spectatorii și să transmită povestea naiului așa cum știe mai bine: în nisip. Publicul va urmări opera realizată de Ana Munteanu pe plasmele ce vor fi amplasate in lateralele scenei."Simply The Best - Povesta Naiului" se va desfășura miercuri, 30 iulie, în Piața Mare din SIbiu începând cu orele 20:30. Printre cei mai importanți invitați ai lui Radu Nechifor se numără Direcția 5, Ozana Barabancea, MT-Jay, Ioan Bocșa, Grupul Vocal Acapella, Marius Preda,Cezar Cazanoi, Ovidiu Barteș și mulți alții.

Intrarea la eveniment este liberă!