Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Royal Poker Club Cluj-Napoca vă invită la deschiderea oficială vineri 8 august 2014, suma garantata la turneul inaugural este de 100.000 ron

royal-poker-club-clujRoyal Poker Club are deosebita plăcere să vă invite la deschiderea oficială a celui mai nou club de poker din Cluj-Napoca și din România. Evenimentul va avea loc Vineri, 8 august 2014, începând cu ora 17, pe Str. Regele Ferdinand nr 6, la etajul 1.

După recepția cu muzică live și bufet, la ora 18 va fi organizat un turneu de calificare care va avea o intrare de doar 50 de lei. Royal Poker Club garanteaza 30 de locuri la acest satelit pentru evenimentul principal in care este garantata suma de 100.000 RON, turneu  care va avea loc sâmbătă și duminică de la ora 15.  
 
Cel mai asteptat eveniment va fi tot Vineri, la ora 20.00, cand peste 30 de jucatori din țară si străinatate, vor participa în premieră la o masă de Cash , cu o intrare de 5000 RON, masă care va fi transmisă LIVE pe net, printr-un sistem care permite vizualizarea cărților concurenților.
 
Această masă va fi deschisă 48 de ore, timp în care acțiunea va fi comandată de către cei care vizioneaza online, de cei prezenti in club precum si de cei care participă la această masă de joc; o dată la 3 ore unul dintre jucători va fi eliminat de către public prin vot.
 
royal-poker-club-cluj-vipRoyal Poker Club oferă poker non stop în această perioadă , restaurant și bar precum și poker la toate mizele .
Clubul este partener cu Concord Card Casino Viena, care are filiale atât în Austria cât și în Slovacia sau Cehia și va organiza în luna octombrie WPT National (World Poker Tour National), un turneu cu o intrare de 340 de euro și cu premii garantate de 200.000 Euro.
 
În luna noiembrie se anunta cel mai mare turneu din România, în valoare de 1.000.000 Euro, eveniment pe care vom avea plăcerea să-l găzduim tot noi, la Royal Poker Club - CONCORD MILLION.
 
Royal Poker Club, prin evenimentele anunțate, pare a fi unul dintre locurile preferate de catre jucătorii de poker în 2014.
 
Vă mulțumim și vă așteptăm!
 
Echipa Royal Poker Club