Mie08122020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Parteneriatul româno-maghiar și rolul facultății în dezvoltarea carierei, în dezbatere la Facultatea de Studii Europene

sigla4Facultatea de Studii Europene, din cadrul Universității Babes,-Bolyai, marchează deschiderea anului universitar 2014 -2015  printr-o serie de prelegeri și conferințe. Invitatul special din acest an, Excelența Sa, domnul Magdó János, Director – Direcția Europa Centrală în Ministerul Afacerilor Externe și a Comertului Exterior al Ungariei,  va ține prelegerea cu tema “Experiențe și perspective maghiare într-un deceniu de integrare europeană”. Evenimentul va avea loc luni, 29 septembrie, în Sala Jean Monnet a Facultății de Studii Europene (str. Em. de Martonne nr. 1) începând cu ora 10.00, iar  prelegerea va fi în limba româna.
 
Debutul de an la programele master vine cu o provocare, prin prezentarea “Our Successfull Careers” în care membrii ai Facultății vor vorbi despre rolul și rostul învățământului post-universitar în alegerea și dezvoltarea unei cariere. Evenimentul se va desfășuraura în Aula Facultății, de la ora 16.00.
 
Tot luni, de la ora 12.00 este inaugurat Centrul de Practică la sediul facultății din str. Avram Iancu nr. 19, în cadrul programului european. “Claudiopolis – orașul tinerilor”, program de practică pentru elevi și studenți în domeniul științelor socio-umane. Proiectul este realizat printr-un parteneriat între Facultatea de Filosofie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Studii Europene, Colegiul Nat,ional “George Coșbuc” și Asociația “Inceptus” și este co-finant,at prin Fondul Social European, POSDRU 2007-2013.