Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Contraste vestimentare care pot fi purtate împreună

contraste 6d0afd11d1Poate ai observat și tu că fashionistele poartă haine pe care nu te-ai fi gândit niciodată să le combini. Pentru că vrem să ieși și tu în evidență, îți dăm câteva idei pentru cum să porți împreună piese vestimentare opuse.

Rochiile pretențioase nu trebuie purtate doar la nunți și petreceri. Le poți face perfecte pentru zi, dacă le combini cu piese casual. Toamna aceasta, poartă o rochie elegantă cu o pereche de botine cu un un pic de toc. Dacă vrei să fii sigură că nu dai greș, alege o pereche de botine negre, pentru că merge cu orice model de rochie.
Culori neutre și nuanțe neon

Toamna această sigur vei ieși în evidență, dacă vei purta culori neutre și nuanțe neon. Când sunt combinate, se complementează unele pe altele și arată mai bine decât singure. Vei avea succes garantat dacă vei combina o nuanță neutră și una neon din aceiași familie de culori calde sau reci. De exemplu, camel se potrivește de minune cu roz aprins sau portocaliu.
Top feminin și pantaloni masculini

O bluză feminină va arăta spectaculos dacă o vei purta cu o pereche de pantaloni masculini. Alege, de exemplu, o pereche de pantaloni casual sau boyfriend jeans și un top cu o croială sofisticată.

Jeans și tocuri

Dacă nu ai purtat această combinație până acum, este momentul potrivit să o faci. Schimbă botinele biker sau pantofii sport cu o pereche de pantofi cu toc eleganți și vei vedea cum blugii tăi vor căpăta un aer sofisticat. Asigură-te că alegi blugi până la gleznă, pentru ca pantofii tăi să se vadă în totalitate.
Piele și tricotaje

Cea mai populară combinație din sezonul rece este pielea purtată cu tricotaje. Poartă fusta ta de piele cu un pulover supradimensionat și vei arăta ca o adevărată fashionistă. Nu vei da greș dacă vei alege haine în nuanțe neutre.
Sursa: unica.ro