Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scrisoare adresată „stângii”. Domnule Cindrea, de ce vă este ruşine că sunteţi sibian?

22387Domnilor politicieni de la cârma ţării, ţin să vă aduc la cunoştinţă faptul că în urma alegerilor prezindenţiale, liber exprimate (mă faceţi să râd, deoarece românii din străinătate au avut serioase probleme în a-şi exprima votul), poporul român, şi-a ales preşedintele.

Domnilor, de ce vă este frică de democraţie, de ce împiedicaţi oamenii să voteze? V-aţi tot lăudat că v-au votat peste jumătate din români la alegerile parlamentare din 2012. Corecţie! V-au votat jumătate din cei care şi-au exprimat liber opţiunea de vot. Oare nu aţi observant că nu s-a atins pragul de 50% la alegerile parlamentare?

Am vrut schimbare. Poftiţi, dragi români, o avem. Sibiul a dat preşedintele. Românii au decis ca în următorii 5 ani, ţara să fie condusă de un etnic german, Luteran.

Aţi făcut cea mai murdară campanile electorală. V-aţi folosit de naivitatea unor bieţi pensionari, i-aţi ameninţat că li se vor tăia pensiile, aţi folosit cartea etnică şi religioasă. Ce, nu mai funcţionează turismul electoral?

Sunteţi josnici şi laşi. Cum se poate ca un Preşedinte de Consiliu Judeţean să se dezmintă de propriii săi concetăţeni? De ce vă este ruşine că sunteţi sibian? Sau mai bine să vă întreb, acum vă este ruşine că sunteţi român, domnule Preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu şi liderul incontestabil al organizaţiei PSD Hermannstadt?   

Majoritatea românilor au votat dreapta. Felicitări, domnule Klaus Werner Iohannis. Sper să vă ridicaţi la nivelul pe care România îl merită, sper să duceţi România la loc de cinste, sper să readuceţi valorile şi tradiţiile înapoi pe piedestal, înapoi pe panoplia panteonului european.

Cu stimă,
Un alegător din Sibiu