Vi09242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Victor Ponta A LĂSAT GUVERNUL și A PLECAT

04-pontaPremierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicată în perioada 19-24 noiembrie.
Decizia de delegare a atribuţiilor a fost semnată marţi de şeful Guvernului.

Surse oficiale au declarat anterior că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, interval în care activitatea Guvernului va fi coordonată de către vicepremierul Gabriel Oprea.

Potrivit acestora, premierul a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat că este "trist", că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare "o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el".

"Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.

Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis, care a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor.

sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: