Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un australian a parcurs 9.000 de kilometri pe jos costumat intr-un personaj din Star Wars.

australian-9000Scott Loxley, un australian in varsta de 47 de ani, a mers, pana acum, pe jos 9.000 de kilometri, costumat intr-un soldat al imperiului din seria de filme Star Wars.

Barbatul, care mai are de mers 6.000 de kilometri pana la finalul expeditiei, s-a imbarcat in aceasta ciudata calatorie cu scopul de  a strange bani pentru un spital de copii din Melbourne, potrivit Oddity Central.

Acesta face parte din Legiunea 501, o grupare a carei scop este sprijinirea actiunilor de caritate ale caror tinte sunt copiii, imbracandu-se in personaje din Star Wars.

"Indiferent de cat de greu imi este pe drum, stiu ca sunt copii care se lupta zi de zi pentru a ramane in viata. Si o fac cu zambetul pe buze", a spus Scott.

Pentru ca i-ar fi dificil sa care prea multa mancare cu el, barbatul se descurca cum poate pe drum. El a marturisit ca mananca serpi, canguri, soparle sau chiar lilieci, pe care ii prinde si ii gateste pe drum.

Scott spune ca s-a simtit in stare pentru o astfel de provocare si datorita experientei sale de fost soldat. sursa: stirileprotv.ro