Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cele mai scumpe străzi din lume

strazi-pollock-s-path-the-peak-hong-kongConstrucţiile acestor străzi găzduiesc cele mai scumpe magazine de pe planetă, potrivit The Richest.

Avenue Princesse Grace, reşedinţa Grand Prix-ului Formula 1 şi a concursului de vase maritime, este locul de joacă pentru elita Europei. Preţurile proprietăţilor sunt exclusiviste, mai ales pe Strada Printesa Grace care situată de-a lungul coastei. La apogeul lor, preţurile atingeau 135.000 de dolari pe metru pătrat, astăzi, totuşi au ajuns la un nivel de 86.000 de dolari. Andreea Bocelli, Roger Moore, Lewis Hamilton şi Helena Christensen au reşedinţe aici.

strazi-cele-mais-cumpe-straazi152. Kensington Palace Gardens, Londra: 107.000 dolari/metru pătrat

Acest bulevard luxos este privit ca fiind cea mai exclusivistă adresă din Londra, cu locatari precum William şi Kate, ducele şi ducesa de Cambridge. Nu este greu de înţeles de ce este atât de scumpă. Preţurile pentru această stradă, în medie pornesc de la 107.000 de dolari pentru fiecare metru pătrat. Multe ambasade sunt localizate aici, precum şi reşedinţa magnatului din industria hotelului, Lakshmi Mittal, la un moment al şaselea cel mai bogat om din lume, precum şi reşedinţa oligarhului rus Roman Abramovich.

strazi-cele-mais-cumpe-straazi121. Pollock’s Path, The Peak, Hong Kong: 120.000 dolari/metru pătrat
Cea mai scumpă stradă din lume – cu vedere panoramică asupra Portului Victoria, insulei Hong Kong şi a întregului oraş – a fost locul de petrecere pentru cei mai influenţi oameni. Noile proiecte dezvoltate aici, luxoase şi impunătoare, au ridicat preţurile, iar în 2011 toate recordurile au fost depăşite în Hong Kong când apartamentul nr. 10 a fost vândut cu 103 milioane de dolari. Aceste trenduri par să continue în timp ce dezvoltarea oraşului este mult mai dificilă din cauza lipsei de spaţiu, aşa că preţurile mai mult ca sigur vor depăşi valoarea de 120.000 de dolari pentru fiecare metru pătrat. sursa:capital.ro

strazi-1pollock-s-path-the-peak-hong-kong