Dum09262021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

VAMA Acustic @ Hard Rock Cafe

VAMAData si ora
    08 decembrie 2014 / 21:30
Locatia
    Hard Rock Cafe
Adresa
    Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
    70/90 Lei

Pe 8 decembrie la Hard Rock Cafe, BestMusic Live Concerts v-a pregatit o surpriza ca tot suntem in luna cadourilor: primul show VAMA acustic! Tudor Chirila si echipa v-au pregatit un setlist de zile mari cu toate hiturile care i-au facut celebri. Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste.

Trupa VAMA inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Biletele pentru concertul acustic VAMA din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 70 de lei cu loc la masa (sau fara loc) si 90 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.

sursa: urban.ro

Stiri mai vechi: