Lun05212018

Last updateJoi, 17 Mai 2018 2pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MCA Grup a lansat la Iaşi cel mai mare showroom de uşi de garaj şi rulouri exterioare din zona de Nord-Est a ţării, investiţie de 70.000 €

Showroom MCA Iasi 2014 1 2Producătorul de uşi de garaj MCA Grup a deschis la Iaşi cel mai mare showroom de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre din zona de Nord-Est a României, cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.  


Primul spaţiu modern de acest tip lansat de producătorul cu o experienţă de 16 ani a fost cel de la Timişoara, deschis în 2013, fiind cel mai mare showroom din ţară în domeniul uşilor de garaj. Noul spaţiu de prezentare de la Iaşi urmează aceeaşi linie modernă, remarcându-se printr-o cromatică vie şi o varietate largă atât din punct de vedere coloristic, cât şi al soluţiilor tehnice.


În noul spaţiu şi-au găsit locul produse din întreaga gamă MCA, de la uşi de garaj secţionale şi tip rulou, grilaje metalice, automatizări pentru porţi şi termo-storuri (rulouri exterioare) - şi până la garduri de aluminiu, copertine şi pergole, sisteme mai noi în portofoliul companiei.


Acum cumperi pe testate, nu din auzite
Dacă până acum clienţii cumpărau „din auzite” sau se orientau după alegerile făcute de vecini, prieteni sau rude, fără a fi siguri că se vor alege cu soluţia cea mai potrivită, MCA aduce produsele mai aproape de cumpărători. Showroomul MCA este deschis clienţilor pentru a le oferi un loc unde să testeze, să pună întrebări şi să primească răspunsuri şi soluţii personalizate.
“Suntem prezenţi în zona Moldovei de peste 10 ani, printr-o reţea solidă de 80 de distribuitori şi, mai recent, prin intermediul unei echipe de vânzări directe. În fiecare an, secţia noastră de producţie realizează pentru această zonă aproximativ 800 de uşi secţionale şi 1.500 de rulouri. Lansarea acestui showroom la Iaşi face parte din strategia de consolidare a poziţiei pe care o avem în piaţă. Ne-am propus să venim în întâmpinarea clienţilor noştri oferindu-le oportunitatea de a testa personal calitatea soluţiilor noastre de umbrire şi de închidere”, a declarat Ciprian Oprea, director general MCA Grup. Showroomul se adresează atât clienţilor finali, arhitecţilor, proiectanţilor, cât şi distribuitorilor MCA din zonă.  
Avantajele clienţilor care intră în showroom:
  Beneficiază de consultanţă tehnică de specialitate în alegerea soluţiei celei mai potrivite
  Au parte de o experienţă plăcută şi utilă în procesul de achiziţie
  Sunt mai bine informaţi şi pot testa toate produsele astfel încât să aleagă soluţia ideală atât din punct de vedere tehnic, cât şi estetic, având în vedere gama variată de culori expuse   

Cel mai nou showroom MCA se află pe B-dul Chimiei nr. 2, platforma KAUFLAND – LIDL, Iaşi, şi poate fi vizitat de luni până vineri, între orele 8.30 şi 18.00.
Despre MCA
MCA cel mai mare producător de uşi secţionale din România şi din zona Balcanilor, cu o experienţă de 16 ani în domeniu. Exportă regulat în opt state europene, respectiv Belgia, Franţa, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova si Italia. Fabrica de la Jilava are o capacitate de producţie de 10.000 unităţi anual şi o reţea de distribuţie proprie de 1.200 de dealeri (nivel naţional şi internaţional, cumulat). Oferta de produse este îmbunătăţită şi extinsă cu servicii de montaj, consultanţă tehnică şi service specializat. În 2013 MCA Grup România a realizat o cifră de afaceri de 8,2 milioane de euro, menţinându-se la un nivel similar cu anul anterior.  În prezent, 30% din producţia MCA merge la export.