Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un bărbat a fost găsit MORT, lângă o clădire DEZAFECTATĂ, din cauza GERULUI

barbat  mort 06178900Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort, joi dimineaţă, în apropierea unei clădiri dezafectate de la periferia municipiului Miercurea Ciuc, primele informaţii arătând că decesul ar fi fost provocat de frig, în condiţiile în care au fost minus 29 de grade Celsius, scrie Mediafax.

 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi, în jurul orei 8.00, instituţia a fost anunţată prin 112 că o persoană a fost găsită decedată, căzută pe stradă în apropierea unei clădiri dezafectate care a aparţinut fostului poligon de trageri din zona Şuta, la periferia municipiului Miercurea Ciuc.

Poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 51 de ani, din Odorheiu Secuiesc, care locuia în imobilul părăsit.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean Harghita, Peter Szilard, a spus, la rândul său, că a fost trimis şi un echipaj de salvare, însă medicii nu au făcut altceva decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit sursei citate, primele indicii sunt că bărbatul ar fi murit din cauza gerului.

"Din cauza temperaturilor extrem de scăzute, este posibil ca bărbatul să fi suferit un şoc hipotermic care a dus la deces. Cauza morţii va fi stabilită însă cu certitudine de către medicul legist, în urma necropsiei", a spus Peter Szilard.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

Totodată, în noaptea de miercuri spre joi, o patrulă de jandarmi a dus la adăpostul de noapte din Miercurea Ciuc un bărbat de 65 de ani, găsit pe stradă în zona gării.

Noaptea de miercuri spre joi şi dimineaţa au fost deosebit de reci în judeţul Harghita, unde mercurul a coborât până la minus 29 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, minus 27 de grade la Joseni şi minus 24 de grade Celsius la Topliţa. Cea mai ridicată temperatură a fost la Odorheiu Secuiesc, unde au fost înregistrate minus 21 de grade Celsius.
sursa: mediafax.ro

Stiri mai vechi: