Mie03032021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum poți fi scutit de datoriile la Primărie fără să depui niciun efort

taxe 79993300Consilierii Locali ai Sectorului 6 au aprobat în ultima ședință de anul trecut anularea datoriilor mai mici de 40 de lei pe care bucureştenii le au la primărie.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale Sector 6, restanţierii care vor fi scutiți de datorii nu figurează cu bunuri mobile şi imobile în evidenţele fiscale ale instituţiei, astfel că inspectorii primăriei nu pot pune sechestru pentru a-şi recupera banii.

Urmărirea și executarea creanțelor fiscale restante necesită cheltuieli care depășesc cuantumul datoriilor, acestea fiind în jur de 40 de lei.

Astfel, Primăria Sectorului 6 va șterge creanţe în cuantum de 8.228,51 lei pentru persoane juridice și 141.258,24 lei pentru contribuabilii persoane fizice.

"O astfel de propunere contribuie la diminuarea cheltuielilor suplimentare efectuate din bugetul local al Sectorului 6 cu urmărirea și punerea în executare silită a acestor creanțe", se menționează în expunerea de motive ce însoțește hotârârea de consiliu local.
sursa:b365.ro