Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Pregătiți-vă pentru o nouă ediție The Woman

b7efbddb-bf26-4f12-8d98-f7f80eda2dc8Ediția a IV-a The Woman se desfășoară în data de 6 martie 2015, la Grand Hotel Italia, Cluj Napoca. „Încă din anul 2012 sărbătorim ziua femeii alături de sute de femei de afaceri din toată țara, iar anul acesta revenim cu o nouă ediție plină de surprize pentru participantele noastre”, arata organizatorii.
 
Femeile au devenit mult mai vizibile și mai competitive în mediul de business și în același timp au devenit interesate de tendințele din business, de mecanismele și metodele folosite de alte femei care au succes în diferite domenii.
 
Ce reprezintă The Woman
The Woman este singura conferință de women leadership din România care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție. Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul.
 
The Woman nu mai este doar un eveniment ci o tradiție
 
The Woman nu mai este doar eveniment organizat în Cluj Napoca, este un eveniment național care va fi transmis live pentru prima oară.
 
Primul ambasador The Woman
 
Primul Ambasador The Woman este Amalia Sterescu, una dintre cele mai apreciate femei din mediul business românesc. Dacă în trecut a ocupat funcții importante în companii precum Oracle și Vodafone, în prezent, Amalia a ales calea antreprenoriatului, fiind cunoscută ca senior business consultant, business coach şi public speaker. Ceea ce admirăm cel mai mult la Amalia este faptul că şi-a transformat pasiunea şi experienţa în misiune - aceea de a forma personalităţi puternice, de a lustrui talente, de a desăvârşi echipe, de a construi strategii și de a inova mediul business românesc.
 
De-a lungul celor 3 ediții “The Woman” a devenit sursă de inspirație pentru un număr foarte mare de femei antreprenoare și cu o cariera in top managementul diferitelor companii  din România,  femei  care și-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la început de drum și își doresc să își dezvolte o  carieră profesională performantă.  
 
"Am întâlnit cu bucurie o comunitate de femei de afaceri foarte active, frumoase și fermecătoare.
Mult succes în continuare!", Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm)
 
"Sunteți foarte frumoase și sunt foarte onorată că am putut cunoaște asemenea oameni frumoși. Intr-adevar, Ardealul e fruncea :)", Amalia Nastase
 

Stiri mai vechi: