Lun05252020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Uleiului de cocos si beneficiile sale pentru sănătatea ta

ulei de cocos 02-680x420Uleiul de cocos nu are efecte miraculoase doar pentru fumusețe, ci și pentru sănătate. Vezi de ce ar trebui să îl incluzi în alimentație.

Uleiul de cocos inhibă viermii intestinali și ajută la tratarea refluxului gastric. La fel de bun este și în eliminarea virușilor și a bacteriilor. Uleiul de cocos ucide bacteria care a fost asociată cu gonoreea, infecțiile tractului urinar și gingivita. În plus, elimină virușii care cauzează gripe și alte boli infecțioase, deoarece întărește sistemul imunitar.

Protejează pielea

Uleiul de cocos protejează pielea și ajută la vindecarea unor boli precum psoriazis sau eczeme.  Tot ce trebuie să faci este să aplici uleiul pe rana sau zona afectată.

Luptă împotriva cancerului

Studiile au arătat că uleiul de cocos protejează împotriva cancerului de colon, digestiv și de sân, prin întărirea sistemului imunitar. Alte studii sunt în desfășurare, pentru a stabili dacă este eficient și împotriva altor tipuri de cancer.

Încetinește procesul de îmbătrânire

Uleiul de cocos luptă împotriva radicalilor liberi și încetinește procesul de îmbtrânire, prevenind apariția artritei. În plus, elimină oboseala și menține hormonii în limite normale, fiind foarte eficient mai ales pentru femeile care intră la menopauză.

Întărește organele vitale

Studiile au arătat că uleiul de cocos întărește ficatul și reduce simptomele asociate cu lărgirea prostatei. În plus, protejează împotriva bolii Alzheimer.

Ajută la pierderea în greutate

Uleiul de cocos conține grăsimi speciale, care odată ajunse în ficat, ard energie. Un studiu din 2009 a constatat că femeile care consumau aproximativ două lingurițe de ulei de cocos pe zi, timp de 12 săptămâni, au eliminat grăsimea de pe burtă.
sursa: unica.ro