Mie07282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Participare românească IT&C la CeBIT 2015, Germania

PhotoONE Infrasoft 047În perioada 16-20 martie 2015 are loc în Germania târgul expozițional de IT&C – CeBIT 2015 (www.cebit.de ). CeBIT - Centrum für Büroautomation, Informationstechnologie und Telekommunikation - în traducere "Centru pentru birotică, tehnologia informației și telecomunicații" - este cel mai mare târg internațional de IT și tehnologia calculatoarelor din lume care, începând din 1986, are loc anual la Hanovra în Germania.

Compania INFRASOFT (www.infrasoft.ro) va reprezenta România la CeBIT 2015, alături de alte companii IT locale. INFRASOFT va susține demonstrații live la standul României ale soluțiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice românesti și europene, incluzând zona de management al documentației necesare derularii proiectelor cu finanțare UE.

INFRASOFT este o companie 100% româneasca care va prezenta pieței europene produsul fabricat in România: Documenta DMS (www.documenta.ro) – soluție End-to-End de management al documentelor și facturilor electronice, atât al documentelor care intră în companii și sunt indexate prin scanare și OCR, cât și a documentelor elaborate în cadrul organizațiilor în platforme de editare de text gen Microsoft Office sau Open Office. Platforma www.documenta-dms.com este una utilizabilă în mai multe limbi de circulație internațională, având implementate versiunile în engleză, germană, franceză, spaniolă, maghiară, rusă, spaniolă și română. Platforma este compatibilă cu scannerele și multifuncționalele producătorilor lideri de piață: Canon, Xerox, HP, Samsung, Konika Minolta, Lexmark, Panasonic, Brother, SHARP.

«Participarea Infrasoft la cel mai mare târg de profil IT&C din lume vine după experiența dobandită la multe alte târguri naționale și internaționale și după perfecționarea soluțiilor și serviciilor noastre. Momentul este unul oportun, cu atât mai mult cu cât ne dorim extinderea pe piața europeană, câștigarea de noi clienți, parteneri strategici și distribuitori pentru platforma Documenta (www.documenta-dms.com), precum si promovarea IT-ului românesc », a declarat Adrian Barcuțean, director general Infrasoft.

Infrasoft (www.infrasoft.ro) și-a început activitatea în 2004, reușind în cei 10 ani de activitate să se impună pe piața dezvoltatorilor de software din România prin soluțiile sale adaptate la condițiile actuale de business. Ca o dovadă a calității serviciilor oferite sunt soluțiile dezvoltate pentru companii mari din țară precum OMV Petrom, Rompetrol, Metrorex, pentru instituții publice precum Ministerul Finanțelor Publice, Casa Naționala de Pensii, dar și pentru companii din străinătate precum Inthinc Salt Lake City, EPS Corporation din New Jersey - SUA, Nestle, Chevron, Schumberger, American Pest etc.