Mie07082020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lamborghini și d’Avenza promit personalizarea perfectă

collezione-automobili-lamborghini-and-davenza-fashion-collection-art1Programele de personalizare sunt tot mai apreciate de clienții brandurilor de lux, această tendință crescând constant în ultimii zece ani. Ca urmare, toți marii producători din industria luxului și-au dezvoltat departamente speciale care apropie mult legătura cu clientul, permițându-i acestuia să personalizeze produsul conform preferințelor sale, având astfel garanția că deține ceva unic.


La modă sunt acum alianțele între producători, iar ultimul anunț în domeniu vine de pe piața italiană, unde Lamborghini și d’Avenza, producător de costume high-end, au încheiat un acord prin care clienților de Lamborghini li se propune să-și personalizeze nu numai mașina, dar și un costum care să se potrivească cu ea. Ambele branduri vor astfel să-și majoreze aria de potențiali clienți, oferindu-le un pachet complex, care să și justifice prețul cu șase cifre al mașinii. Lamborghini derulează acest proiect prin intermediul programului Ad Personam, lansat mai demult, prin care clienții pot opta pentru personalizări ale mașinilor Lamborghini, cu asistența unor specialiști ai constructorului italian.

D’Avenza este un brand care a debutat în 1957 și care produce costume în stil roman pentru mai multe celebrități din showbiz și politicieni. În cadrul parteneriatului cu Lamborghini, d’Avenza va propune trei colecții de costume de bază, iar după ce clienții vor alege unul dintre ele, designerii producătorului italian vor călători la client pentru a pune la punct detaliile legate de personalizare și ajustarea dimensiunilor.
sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: