Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

SPRING POKER TOUR 1st EDITION : 100.000 Euro Garantat în Main Eventul de la Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca!

hgfhfÎn perioada 19-26 Aprilie 2015, Rounders Poker Lounge din Cluj-Napoca organizează prima ediție a Spring Poker Tour, o săptămână de turnee extrem de interesante ce culmineaza cu un Main Event cu 100.000 euro GARANTAT!

Totul se va desfășura în incinta Rounders Poker Lounge (Cluj-Napoca, strada Regele Ferdinand nr. 22-26, magazinul Central et. 4) unul dintre cele mai elegante și mai apreciate cluburi de poker din România. Clubul dispune de o suprafață foarte generoasă și de o priveliște panoramică superbă asupra orașului, un staff ce pune accentul pe eleganță, calitate și profesionalism în tot ceea ce face.

Director de turneu va fi nimeni altul decât Alexandru Crețu, cel mai cunoscut și apreciat organizator de turnee din Romania.

Spring Poker Tour va începe cu o serie de 1+3 sateliți pentru Main Event-ul cu 100.000 Euro Garantat!

În 18 Aprilie se va desfășura un Mega Voucher Satellite cu 15 pachete de 550 euro Garantate pentru Main Event unde vor participa deținătorii de vouchere acordate până la acea dată la Rounders Poker Longe, precum și cei care vor să plătească un buy-in direct de 250 lei. Satelitul va fi Second Chance Turbo.

Vor urma apoi în zilele de 19, 20 și 21 Aprilie 2015 trei SuperSateliți cu câte 15 pachete de 550 euro pentru Main Event, la doar 100 lei buy-in. Sateliții vor fi de tipul 100 lei Unlimited Rebuy - 6 niveluri rebuy, 20 minute/nivel.

Main Event-ul Spring Poker Tour va avea 100.000 Euro GARANTAT!

Participanții vor putea să joace în oricare dintre cele trei zile de start (1A - 22 Aprilie, 1B - 23 Aprilie, 1C - 24 Aprilie) pentru a încerca calificarea în ziua B. Vor începe cu 30.000 fise și blindurile vor crește la 40 de minute (60 de minute - ziua 2 și masa finală), oferindu-le posibilitatea tuturor să joace un poker de înaltă calitate.

Buy-in-ul va fi de 550 euro și jucătorii vor avea opțiunea de Re-Entry în aceași zi, precum și Re-Entry în zile diferite. În cazul în care un jucător se va califica din mai multe zile 1, el va merge mai departe cu stack-ul cel mai mare.

Ziua 2 ( Sâmbătă 25 Aprilie) se va desfășura până vor ramane 9 jucători, ce se vor reîntalni la Masa Finala de Duminică 26 Aprilie, eveniment ce va încununa câștigătorii și va încheia prima ediție a SPRING POKER TOUR!

Alte atracții ale Spring Poker Tour 1st Edition

În fiecare zi se vor organiza Side-Event-uri foarte interesante, jocuri de cash la toate mizele, iar salonul VIP al Rounders Poker Lounge va fi gazda jucătorilor care vor dori să joace High Stakes Cash Games

Spring Poker Tour va avea invitați din Israel, Bulgaria, Ungaria, Germania și Italia ce vor anima cu siguranță atât turneele programate precum și mesele de cash ce se anunță a fi foarte atractive.

Pentru cei care vin de departe (din țară sau din afara ei) sunt pregătite mai multe opțiuni de cazare la prețuri preferențiale foarte avantajoase: Hanul Fulton 3* - 150 lei/camera 2 persoane, Hotel Central Melody 3* - 200 lei/cameră 2 persoane, Hotel City Plaza 5* - 80 euro/noapte. Vă vom prezenta în curând și alte oferte de cazare și vă punem la dispoziție un număr de telefon la care puteti suna pentru asigurarea cazării pe durata Spring Poker Tour - 0748 579 969

Pe parcursul evenimentului se va putea urmari evoluția jucătorilor prin sistemul de Live Text al Rounders Poker Lounge precum și Live Streaming pentru Feature Table și Final Table.

În pauzele Main Event-ului jucatorii vor fi delectați cu muzică live, bufet și băuturi din partea casei pentru a se simți cu adevărat deosebit la Rounders Poker Lounge.

Pe măsură ce ne apropiem de data de începere a Spring Poker Tour tot mai multe informații vor fi disponibile. Puteți urmări totul pe pagina de Facebook a Rounders Poker Lounge sau în pagina evenimentului.