Mie07282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cine canta la Billboard Music Awards 2015?

hozier-nick-jonas-sam-smith-silos-bbmas-2015-billboard-650Pe 17 mai va avea loc o noua editie a Billboard Music Awards, iar producatorii au anuntat primii artisti care vor urca pe scena premiilor. Evident, cei care vor canta se aflat pe lista celor cu hituri in Hot 100 anul acesta si nu numai.

Primii confirmati sunt Sam Smith, Hozier si Jealous, toti avand hituri in clasamentul american. Sam Smith, de altfel, a bifat trei single-uri in Hot 100: Lay Me Down, Stay With Me si I'm Not the Only One. Hozier e cea mai noua revelatie a topurilor, piesa Take Me to Church a stat timp de cateva saptamani pe locul al doilea in Hot 100 si a ajutat albumul de debut al cantaretului irlandez sa ajunga pe pozitia a doua in Billboard 200.

Ultimul pe lista confirmatilor, pana acum, este Nick Jonas, care a reusit sa ajunga in topuri de unul singur. Despartirea de fratii sai nu a insemnat ca nu poate avea succes, iar cantaretul a ajuns in Top 10 cu piesa Jealous, extras de pe albumul aparut anul trecut. In plus, si primul single, Chains, reuseste sa urce din nou in clasament, iar momentan se afla pe locul 13. Nici Hozier nu o duce rau, recent a lansat un nou clip, iar personajul principal e o actrita din Game of Thrones.

Ce ziceti de primele confirmari? Ati vazut lista nominalizarilor?

sursa:urban.ro