Vi02212020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

CONCURS! Castiga 2 invitatii duble la concertul Roxette!

ROXETTE PARTENERI1Roxette se intorc la Bucuresti, iar noi avem pentru fanii inraiti doua invitatii duble la concurs! Concertul va avea loc in doar cateva zile, pe 17 mai la Arenele Romane.

Au trecut 25 de ani de când single-ul "The Look" a intrat pe prima poziţie în US Billboard Singles Chart, în martie 1989. "Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love" şi "Joyride" au ajuns, la rândul lor, pe primul loc în clasamentele muzicale din Statele Unite ale Americii, subliniind astfel succesul celor doi artişti care aveau să rămână cunoscuţi în istoria muzicală drept una dintre cele mai mari şi mai iubite trupe pop ale ultimelor decenii.

Cu o colecţie impresionantă de hituri, duoul suedez a reuşit să domine clasamentele muzicale în anii '90, dar şi mult după, înregistrând, de-a lungul timpului, vânzări de peste 75 de milioane de discuri.

După o lungă pauză în care solista Marie Fredriksson s-a refăcut după lupta câştigată împotriva cancerului, cei doi membri s-au reunit în 2011. "Charm School", primul album înregistrat după revenirea pe scenă, promovat de single-ul "She's Got Nothing On (But The Radio)", a reuşit să atragă din nou atenţia fanilor, Roxette făcând încă o dată dovada faptului că rămâne una dintre cele mai apreciate trupe pop. A urmat un turneu impresionant care a reuşit să strângă peste 1,5 milioane de spectatori de-a lungul a 153 de concerte.

Daca vreti sa ajungeti la concertul de la Bucuresti, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti cati ani de cariera aniverseaza trupa Roxette. Concursul incepe astazi si se incheie vineri dimineata, pe 15 mai. Castigatorii vor primi detalii pe mail, asa ca lasati o adresa de mail pe care o verificati des, altfel puteti pierde sansa de a-i vedea live!

START!

sursa: urban.ro