Vi02212020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

CONCURS! Castiga 2 invitatii duble la concertul Andreei Banica din Beraria H!

andreea banicaPe 19 iunie de la ora 22:00, la Beraria H, Andreea Banica alaturi de trupa sa LIVE, va invita la un megashow in Orasul cu Chef de Viata.

Biletele pentru showul Andreea Banica & Band pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara) dar si la Beraria H.

Acestea costa 20 de lei in presale si 25 de lei in ziua concertului la intrare.De asemenea sunt disponibile si doar 200 de bilete VIP in fata scenei la pretul de 30 de lei.

CONCURS! Castiga una din cele doua invitatii duble puse in joc pana pe 15 iunie spunandu-ne care este piesa ta preferata din repertoriul Andreei Banica. Lasa un comentariu mai jos!

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org.

In cadrul showului, Andreea Banica va canta multe hituri cu trupa live si va avea invitati speciali! Iar playlistul va include si noua piesa - DOI!

sursa:urban.ro