Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Apartamente noi numa’ bune de închiriat

10313983 10154168898940650 4191414106347122097 nDupă cum bine știi, în Cluj-Napoca se construiește mult. Mai mult decât atât, se construiește frumos și cu grijă, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor pieței. Dacă ești în căutarea unui apartament spațios pe care să îl închiriezi, ăsta e cel mai bun moment. Tocmai s-a finalizat proiectul meu de suflet,  Observator Residence Apartments For Rent, despre care vreau să îți spun mai multe. :)

Acest bloc nou construit oferă 24 de apartamente de 2 și 3 camere, dispuse pe 6 etaje. Apartamentele de la etajele 3 și 4 sunt oferite spre închiriere, complet și modern mobilate și utilate. Sunt disponibile 8 apartamente cu 2 camere și un apartament cu 3 camere. Ce priveliște te așteaptă dacă închiriezi unul dintre ele? Privește aici:Panorama

Apartamentele sunt spațioase, cele cu 2 camere având o suprafață cuprinsă între 47 și 60 de metrii pătrați. Apartamentul cu 3 camere are o suprafață de 80.4 metrii pătrați. Dacă vrei să locuiești într-un apartament nou cu o  priveliște frumoasă, contactează-mă și îți voi spune mai multe.

Dotările apartamentelor sunt pe măsura panoramei. Mobilierul este modern, nou, și adaptat nevoilor tale, fie că vorbim de apartamentele cu 2 sau de cele cu 3 camere. Dotările sunt și ele de ultimă generație, de la plita și cuptorul electric, până la mașina de spălat vase.

Colțarele mari și foarte comode sunt în ton cu ultimele tendințe în design ale anului, perfecte pentru relaxare. Culorile sunt deschise și neutre sau calde, astfel că îți vei putea personaliza apartamentul așa cum vrei.Inchiriere Apartamen 2 Camere Prima Chirie In Zona Profi In Zorilor 8

Și finisajele respectă ultimele tendințe în design, la fel cum o face și compartimentarea. Livingul și bucătăria formează un spațios și elegant open space. Unele apartamente au o mică separare a acestor două zone printr-un paravan transparent de sticlă. Dacă te-am convins deja și vrei să știi mai multe, intră aici - www.egoimobiliare.ro.Inchiriere Apartament 2 Camere De Lux Prima Chirie  Garaj In Zona Observator In Zorilor 2

Apartamentele cu 2 camere au o singură baie, în timp ce apartamentul cu 3 camere are două. Sunt la fel de frumoase și de bine utilate ca celelalte zone ale casei. Apartamentele cu 2 camere de la etajul 4 au în dotarea băilor și câte o mașină de spălat rufe cu uscător. Și restul apartamentelor au mașină de spălat rufe, însă fără uscător.

Baie

Inchiriere Apartament 2 Camere De Lux Prima Chirie  Garaj In Zona Observator In Zorilor 14

Dormitoarele au paturi mari, confortabile, și suficient loc pentru toate hainele tale. Și aici culorile sunt deschise și neutre, tocmai pentru a crea o atmosferă liniștită și relaxantă.Inchiriere Apartament 2 Camere De Lux Prima Chirie  Garaj In Zona Observator In Zorilor 13

Ce mai vreau să știi este că fiecare apartament are centrală termică, iar tu vei avea la dispoziție și un garaj, astfel că nu vei avea nici o problemă cu parcarea. Bineînțeles, fiecare apartament are terasa lui.

Prima Chirie Inchiriere Apartament 3 Camere  Garaj In Zona Profi 18

Plătești prețul. Primești valoarea.”, asta spune Warren Buffet și este adevărat și în cazul acestui proiect. Prețul chiriei diferă de la apartament la apartament, în funcție de suprafața fiecăruia și de dotări. Dacă vrei să locuiești aici, îți recomand să te grăbești. Primul apartament a fost închiriat de la prima vizionare. :)

www.egoimobiliare.ro