Mie09222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cazul socant din India care a revoltat opinia publica. Un consilier local s-a casatorit cu o fetita de doar 6 ani

61687976Un membru al consiliului local dintr-un oras din India socheaza opinia publica dupa ce s-a casatorit cu o fetita in varsta de doar 6 ani, scrie metro.co.uk.

Ratan Lal Jat are 35 de ani si a decis sa-si ia drept sotie o fetita, totul pentru a se conforma unui obicei popular.

Ceremonia a avut loc in secret, la un templu din localitate, in prezenta a cinci martori. Insa la scurt timp pe retelele sociale au inceput sa apara imagini de la nunta, iar gestul consilierului a revoltat opinia publica. Mai mult, politia locala s-a autosesizat si l-a retinut pe barbat.

Acesta ar fi marturisit ca a vrut doar sa respecte o veche traditie, Nata Pratha, care dicteaza ca orice barbat insurat poate avea o aventura cu o femeie maritata daca ii asigura acesteia traiul, din punct de vedere financiar.

Ratan a oferit familiei fetitei o suma compensatorie pentru a-i permite lui Ratan sa se insoare cu micuta, care va continua sa locuiasca alaturi de parintii ei.

"Am aflat despre acest incident cand imaginile de la nunta au inceput sa circule pe retelele sociale. Am reusit sa obtinem aceste fotografii si am trimis o echipa pentru a face investigatii. Am aflat astfel ca Ratan Lal s-a casatorit cu o minora pentru a respecta un vechi obicei si s-a dispus arestarea lui", a declarat un oficial al politiei.

sursa:stirileprotv.ro

Stiri mai vechi: