Mie09222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Fata violată din Vaslui, izgonită din sat. Raluca a luat o decizie dureroasă

 -8-9-actDupă o noapte petrecută în arestul Poliţiei, marţi dimineaţă (18 august), violatorii din Vaslui au fost duşi la penitenciar, unde ceilalţi deţinuţi i-au primit cu huiduieli. În acest timp, victima lor s-a mutat cu familia în oraşul Vaslui, de frica rudelor violatorilor.

În ziua în care bestiile din Văleni şi-au primit sentinţele, în total 46 de ani şi 8 luni de puşcărie, Raluca dădea prima probă la Bac, la un liceu din Vaslui. Luni, după examen, fata şi părinţii ei nu s-au mai întors în sat, de teama rudelor şi a prietenilor violatorilor care n-au contenit să-i ameninţe. Astfel, cei trei au decis să rămână în apartamentul pe care îl au în oraşul Vaslui. Mai mult, poliţiştii i-au spus tatălui fetei să ia legătura imediat cu ei, în cazul în care primesc din nou ameninţări.

«Să facă şi ea puşcărie»

Totodată, mai mulţi poliţişti patrulează pe străzile din Văleni pentru a preîntâmpina orice posibil conflict între susţinătorii violatorilor şi cei ai Ralucăi. Şi asta, pentru că, de luni, când magistraţii le-au dat sentinţele brutelor, sătenii din Văleni nu prididesc s-o acuze pe Raluca, spunând că, de fapt, ea e de vină pentru că a fost violată. „Sunt oameni gospodari (n.r. - violatorii), care acum trag necazul ăsta din cauza uneia care a ridicat coada. Justiţie e asta? Trebuia şi ea să facă puşcărie cot la cot cu toţi cei şapte băieţi. De la fiecare să-i fi luat câte un an şi să-l fi dat ei. Ce a căutat în maşină cu doi băieţi? Trebuia să se ducă acasă cu microbuzul. A primit ce a căutat. A nenorocit viitorul a şapte tineri. Păcat de băieţii ăştia”, a spus, pentru „Adevărul”, o localnică.

Rudele n-au fost lăsate să-i viziteze după gratii

Tensiunea în rândul rudelor celor şapte tineri este cu atât mai mare cu cât, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.30, aceştia au fost transferaţi din arestul Poliţiei la Penitenciarul Vaslui. Veniţi la închisoare ca să-şi vadă fiii, părinţii au avut surpriza să nu fie lăsaţi la vizite, întrucât acestea se realizează după un program bine stabilit de conducerea penitenciarului.

O a doua surpriză a venit din partea celorlalţi deţinuţi, care, în momentul în care i-au văzut pe cei şapte în curtea penitenciarului, au început să-i huiduie şi să-i ameninţe. Pentru următoarele 20 de zile, violatorii se vor afla în carantină, aşa cum prevăd procedurile. Apoi, ei vor rămâne în regim de arest preventiv, separat de restul deţinuţilor condamnaţi definitiv.

sursa:click.ro

Stiri mai vechi: