Ma08112020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Fiica guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Lacrimioara Isarescu a dat lovitura

bucharest morii lake8 94311700Fiica guvernatorului Băncii Naţionale a României, Lăcrămioara Isărescu, este director independent şi membru în Consiliul de Administraţie al dezvoltatorului cu capital norvegian, RomReal. Compania are un portofoliu de peste 120 de hectare de teren în Constanţa şi Bucureşti.

Lăcrămioara Isărescu, 39 ani, a intrat în companie în aprilie 2014, în poziţia de membru în boardul RomReal. Totodată, fiica lui Isărescu este şi director pentru programe guvernamentale în cadrul IBM România. Lăcrămioara Isărescu a absolvit Academia de Ştiinţe Economice (ASE) în 1998, după care a studiat la Universitatea Harvard timp de doi ani pentru un MBA.

RomReal, firmă înregistrată în Bermude, are capital norvegiano-britanic şi urma să dezvolte proiecte imobiliare în România prin intermediul firmei Westhouse. Compania avea înainte de criză planuri măreţe pe piaţa imobiliară din România şi investiţii de 1,5 miliarde de euro. Criza i-a prins pe investitori fără încasări şi peste 50 de milioane de euro îngropate în terenuri vezi mai mult...

sursa:economica.net

Stiri mai vechi: