Lun04122021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

BOMBA! Cristian Cioaca ar putea fi eliberat! Avocata a facut anuntul: "DACA ELODIA TRAIESTE..."

ciocaPana si in ziua de astazi, disparitia Elodiei Ginescu a ramas un mister. Dosarul avocatei ucise, in urma cu opt ani, este pe punctul de a fi redeschis in instanta.

In urma incidentului politistul si sotul acesteia, Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare. In urma acuzatiilor grave care i se aduc, agresorul a depus o plangere penala la Parchetul Militari impotriva procurorului de caz, a unui politist dar si a unui sepepist.

In ce priveste comportamentul si atitudinea din Penitenciar avocata acuzatului, Maria Vasii are numai cuvinte de lauda. "Cristian Cioaca a fost si a ramas un om plin de bun-simt fata de sistemul in care a lucrat. Chiar si acum ma impresioneaza profund prin aceeasi atitudine: el inca este politist. Poate de aceea este si respectat acolo, in penitenciar, de toata lumea, inclusiv de detinuti. Tocmai pentru ca nu si-a schimbat comportamentul, in sensul de a se lasa distrus. El isi vede in continuare de standardele lui, cauta mijloace de supravietuire si spera, crezand in continuare in sistemul judiciar, sa i se faca dreptate", a declarat aceasta pentru ziarul RING. vezi mai multe...

sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: