Dum05242020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Citeste o poveste INFIORATOARE: De la 3 pana la 8 ani parintii au tinut-o inchisa intr-un dulap, au violat-o, au torturat-o si au ars-o cu tigara!

media 142080618022972900Acest caz a socat o lume intreaga prin duritatea lui, iar multa lume credea ca nu este posibil asa ceva.

La prima vedere Lauren Kavanaugh, care are acum 21 de ani, pare o tanara cat se poate de normala. A avut insa o copilarie crunta, care o va marca pentru tot restul vietii.

Pare greu de crezut, insa de la varsta de 3 ani pana la 8 ani ea a trait in fiecare zi inchisa intr-un dulap de mici dimensiuni. De parca acest lucru nu a fost de ajuns, ea a fost torturata intr-un mod barbar de parintii ei.

A fost violata in repetate randuri, a fost tinuta in propriile fecale, a fost infometata, batuta si arsa cu tigara. Parintii ei, daca pot fi numiti asa, erau atat de cruzi incat obisnuiau sa ii aduca un bol cu mancare buna.

Ii permiteau sa o mestece, dar o fortau sa nu o inghita si sa o scuipe. In cele din urma un vecin a aflat despre toate aceste atrocitati iar fetita a fost vezi mai mult...

sursa:kanald.ro

Stiri mai vechi: