Dum01242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

hipMenu, liderul pieței clujene în comenzi de mâncare, se extinde și în Oradea

hipMenu banner După o extindere rapidă în Cluj și Timișoara, hipMenu, una dintre cele mai importante platforme de food ordering din vestul țării, își continuă ascensiunea și pe piața din Oradea. Astfel, începând din luna septembrie, orădenii își vor putea comanda mâncare prin intermediul noii platforme, având posibilitatea de a alege dintr-o paletă generoasă de meniuri, oferite de unele dintre cele mai apreciate restaurante din oraș.

"Decizia de a ne lansa în Oradea a venit ca o etapă naturală în strategia de extindere a business-ului hipMenu. Vedem în acest nou oraș o oportunitate foarte mare de dezvoltare, mai ales din perspectiva ofertei generoase de restaurante locale, care au nevoie de un spațiu modern și foarte bine promovat în ceea ce privește atingerea segmentului de clienți de pe zona livrărilor de mâncare. De asemenea, faptul că orădenii sunt niște oameni foarte deschiși spre tehnologie și varietate va avea un cuvânt important de spus în evoluția pe care o vom înregistra aici",  a declarat Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats România.

Potrivit reprezentantului companiei, în prezent, aplicația hipMenu colaborează cu aproximativ 15 restaurante din noul oraș, printre care se numără și Subway, Crinul Alb, American Grill, Da Luca, Queens sau Pizza LaDani, recunoscute și apreciate de orădeni pentru bucătăria diversificată și de calitate. În plus, platforma se află în diferite stadii de listare și cu alte restaurante din Oradea, propunându-și ca până la finalul anului să devină și prima opțiune a orădenilor atunci când vine vorba de comenzile de mâncare online.

“Până la finalul acestui an ne dorim să avem listate pe platforma noastră toate restaurantele importante din Oradea, astfel încât clienții de aici să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă și mai variantă de preparate și bucătării. De asemenea, ne dorim ca din ce în ce mai multe restaurante să poată beneficia de avantajele competitive pe care le oferă platforma noastră”, a mai spus Dan Klausmeier.

Conform acestuia, principalele beneficii care decurg odată cu listarea unui restaurant în cadrul unei aplicații specializate de livrări se reflectă atât în fidelizarea sau atragerea de noi clienți, cât și în scăderea semnificativă a costurilor de marketing, operaționale sau de procesare a comenzilor.

În plus, restaurantele promovate în cadrul platformei au posibilitatea de a-și prezenta meniurile prin intermediul unui design aerisit, modern și al unor fotografii de foarte bună calitate.

Aplicația hipMenu a fost dezvoltată în 2013 de către o echipă de tineri din Cluj,  perfecționiști și devotați muncii lor, anul acesta fiind puse la dispoziția utilizatorilor și noile versiuni îmbunătățite de iOS și Android.

În prezent, hipMenu colaborează cu peste 65 de restaurante din Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea, iar în acest an își propune atât dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste trei orașe, cât și expansiunea pe alte piețe de interes din România.

Despre hipMenu

hipMenu este una dintre cele mai importante platforme de food ordering din vestul țării care operează pe piața locală în Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea.

Aplicația oferă consumatorilor posibilitatea de a-și comanda felul preferat de mâncare dintr-o gamă variată de restaurante și specialități (preparate locale și internaționale) atât prin intermediul website-ului, cât și a device-urilor mobile.

În numai doi ani de la lansare, platforma a dezvoltat un portofoliu de peste 65 de restaurante, poziționându-se ca și lider de piața în ceea ce privește comenzile în Cluj-Napoca. În ultimii doi ani, hipMenu a livrat peste 500.000 de mese clienților din Cluj și Timișoara, valoarea totală a numărului de comenzi efectuate prin aplicație depășind cifra de 10.000.000 de lei.

Mai mult, în ultimele 12 luni de activitate, atât volumul, cât și valoarea comenzilor efectuate prin hipMenu a crescut de peste 5 ori mai mult față de primul an de activitate.

Printre cele mai importante restaurante care se regăsesc pe hipMenu.ro se numără și Pizza Hut Delivery, Subway, Marty Restaurants, Euphoria, Indigo, Express Chef, Salad Box, Lunchbox, Casa del Sole, Wake Up Pub, Crinul Alb, American Grill, restaurant Da Luca, Queens sau Pizza LaDani.

Dezvoltarea aplicației a fost făcută în 2013 cu ajutorul unei echipe de clujeni, aceasta fiind proprietatea Cloud Treats, o companie americană, localizată în Los Gatos, California, care a conceput și aplicații individuale pentru restaurante precum Subway, Marty sau Indigo.

hipMenu poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă în varianta pentru IOS sau Android pe App Store sau Google Play.

De asemenea, utilizatorii pot plasa comenzi și prin intermediul website-ului aplicației, www.hipmenu.ro .

Stiri mai vechi: